Hava Durumu

Taciz ve tecavüz

Yazının Giriş Tarihi: 28.03.2016 07:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 07:17
Bursa Milletvekili Sayın Lale Karabıyık’ın Karaman’daki taciz olayları nedeniyle heyet olarak yerinde yaptıkları tespitleri TBMM kürsüsünden açıklamalarının yankıları halen devam ediyor.  Sayın Karabıyık son derece önemli bir konuyu kanıtları ile ortaya koydu ve bir anne olarak gözlemlerini içi yanarak ifade etti.
MHP’nin bu konuda TBMM’de komisyon kurulması gibi haklı bir isteği, ne yazık ki, AK Parti’nin oyları ile reddedildi.  Kamuoyunun internet kanalıyla gösterdiği yoğun ve etkili tepki karşısında AK Parti geri adım atarak komisyon kurulmasını kabul etti. Böylece kamuoyunun gücü bir kez daha ortaya çıkmış oldu
Küçücük çocuklara karşı yaşamları boyu unutamayacakları bu taciz ve tecavüz eylemlerine üç yıl boyunca hem de bir belletmen tarafından devam edilmiş olması karşısında Karaman İl Milli Eğitim Müdürü’nün “Bize şikayet gelmedi, bilmiyorduk” demek suretiyle Ensar Vakfı’nın adeta denetim dışı olduğunu ortaya koymuş oldu.
Başarısızlıkları ortaya çıkan yöneticilerin istifa etmemeleri bir alışkanlık haline geldiğinden bu son derece vahim olay karşısında dahi yine sorumluların kılı kıpırdamadı.
Canlı bombaların sınırdan girerken tespit edildiğini ancak eylem yapmadıkları için yakalamadıklarını ifade eden başbakanın, ‘bize şikâyet yok, o nedenle bilmiyorduk’ diyen milli eğitim müdürünün sözleri karşısında, mademki ülkeyi yönetmeyi beceremiyorsunuz, bir an önce yerinizi becerebileceklere bırakın demek hakkımız değil midir?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.