Hava Durumu

Güneş balçıkla sıvanamaz!

Yazının Giriş Tarihi: 19.12.2016 06:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.12.2016 06:46
Son zamanlarda iktidar yanlısı bazı kanallar nedense yine Mustafa Kemal Atatürk ve onun en yakın silah arkadaşı İsmet İnönü’ ye gelişigüzel yüklenmeye, neredeyse küfre varan hakaretlerle saldırmaya başladılar. Onları yıpratmak, kamuoyuna küçük düşürmek için onlar dönemini ekranlardan hızla geçen ve ne olduğu anlaşılmayan görüntülerle anlatma çabası içindeler.
Anlaşılan siyasi iktidar zor durumda; çünkü ne zaman bu durumda olsa  hep Atatürk ve CHP’nin geçmişini gündeme getirmekte tıpkı iflas noktasına gelmiş ticaret erbabının geçmiş defterleri karıştırıp kendisine acaba bir alacak bulabilir miyim anlayışıyla davranmaktadır.
Artık böyle bir anlayışı sergilemek boşuna, bunu yaparak iflasa daha çok yaklaşıyorlar. Çünkü herkes biliyor ki savundukları siyasi iktidarın bugün ülkenin başında olması dahi İsmet Paşa ve CHP’nin ülkeye getirdiği demokrasi sayesindedir.
Peki, ülkemizin içinde bulunduğu en önemli sorun; terör ile iç ve dış savaşın eşiğine gelmiş olmamız mı, yoksa CHP ve Atatürk’ ün geçmişi mi? Çok şükür 100 yıla yaklaşan bu geçmiş şanla şerefle doludur, bu geçmişin savunulamayacak hiçbir yanı da yoktur. Yeter ki tek taraflı olarak ekranda yer alıp vur kaç anlayışıyla veryansın edeceklerine iddialarını CHP’lilerle birlikte tartışabilme cesaretini gösterebilsinler.
Ey yandaş TV kanal sahipleri, yöneticileri, içinde bulunduğumuz bu çok sıkıntılı durumdan çıkışın yolu bilerek veya bilmeyerek ayrışmayı körüklemek değil, bütünleşmeyi sağlamaktır. OHAL’ in ilanının terörle etkili mücadele etmek olduğunu, gelişen olaylardan bunun bu mücadelede etkin olamayıp tersine bu mücadelede birlik ve beraberlik içinde olması gereken halkın üzerinde baskı oluşturarak ayrışmayı pekiştirdiğini, Başkanlık sistemindeki ısrarın da bu ayrışmada etkili olduğunu halka anlatın ve hep birlikte anlatalım ki; belki ülkemiz için bütünleşmeyi sağlayıp sağlıklı bir sonuç alırız. Sıkıntılardan kurtuluşumuzun yolu budur.
Atatürk ve CHP ile uğraşmak boşuna bir uğraştır çünkü güneş balçıkla sıvanamaz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.