Hava Durumu

Millet MHP'yi şimdi tanıdı

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2017 04:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.04.2017 04:33

Dün üç genç hararetli bir halkoylaması tartışmasına tutulmuş, yürüyordu. Biri ısrarla şöyle diyordu: "Yahu düşünsene Devlet Bahçeli 'evet' diyor. Yahu bu adam memleketi satar mı, böldürür mü ki sen 'Evet çıkarsa ülke bölünecek diyorsun.' Yapma, MHP işin içindeyse bu iş memleketin yararınadır."
Yazıma bu taze anıyla başlama sebebim halkoylaması sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin kilit konumda olduğunu göstermektir. Ne hikmettir ki AKP'liler bile MHP'yi kefil göstermektedir. Devlet Bahçeli'nin ülke adına üzerine aldığı sorumluluğu bugün anlamayanlar dün olduğu gibi üzerinden zaman geçtiğinde anlayacaktır.
Milliyetçi Hareket Partililerin, Ülkücülerin durduğu nokta genel başkanlarının durduğu noktadır. Çünkü çeşitli belirsizlikler içerisinde Ülkücüler, ülkenin önündeki bir kilidi açacak kişinin Sayın Bahçeli olduğunun farkındadır.
Diğer yandan CHP'nin tüm saldırısı da MHP ve Ülkücüleredir. HDP ile olan dostluğunu gizleme ihtiyacı bile hissetmeyen CHP'nin HDP ile birlikte "MHP'ye ülkeyi böldürtmeyiz" demesinin hangi mantığa sığdığını izah etmenin imkânı bulunmamaktadır. MHP, kendisini ülkeyi bölmekle suçladıkları bu şer ittifakına ülkeyi böldürtmeyen partidir.
Halkoylaması sürecinde Milliyetçi Hareket'in duruşu örnek teşkil etmiştir. Siyasi üslup olarak kavgadan, iftiradan uzak duran Sayın Bahçeli'nin tavrının ve duruşunun 20 yıldır bu olduğunu umuyoruz ki vatandaşlarımız görecektir. Sayın Bahçeli'yi ilk defa Yenikapı mitinginde dinleyip elleri patlarcasına alkışlayan AKP seçmeni bir sonraki seçimlerde oyunu MHP'den kullanır mı kullanmaz mı bilinmez ancak kendisi hakkında iftiraya varan propagandalardan uzak olacaktır. Türk milliyetçilerine ilk defa "güzel" bakmayı öğrenen seçmenin millî birliğe giden yolda Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ülkücü çizgisine bakışının değişeceğine dair de umutlarım yeşermiştir.
Dünkü kavgalarımız, sözlerimiz bakidir. Gün, dünkü kavgalara saplanarak vatanı sahipsiz bırakma günü değildir. Gün, vatana sahip çıkma günüdür. Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır diyenlerin yolunda daima dikenler, engeller vardır. Yine böyle olacaktır.
Pazar günü yapılacak olan halkoylamasının şimdiden vatana, millete hayırlar getirmesini temenni ediyor, bu süreci sakinlikle, büyük olumsuzluklara sebebiyet vermeden tamamlayan halkımıza da teşekkür ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.