Hava Durumu

Yorum size ait...

Yazının Giriş Tarihi: 03.04.2014 08:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.04.2014 08:32

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan dün antrenmanı izleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Gündeme ilişkin soruları yanıtladı. “Eleştiri yapılması normal” dedi. Gazete ve sosyal medyayı takip etmediğini yineledi. Sayın Erkan Körüstan’ın bizlerle yaptığı sohbette öne çıkan noktaları sizlerle paylaşıyorum. Yorumda bulunmadan, yorumlanması için. Açıklamalarını da “Bunları yazmayın” diye bir uyarısı olmadığından kamuoyuna aktarıyorum. Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan’ın açıklamaları şöyle;
-Kongre kararıyla ilgili tarihi açıklamamız bekleniyor. Mayıs ayında kesinlikle kongre olacak. Ama tarihi belirlemedik. Bu konuda oyuncularımla da konuşacağım. Tarihi ondan sonra açıklayacağım. Aday olup olmayacağım hakkında henüz karar vermedim.
-Batalla konusunda eleştirildim ama Batalla için çok çaba sarf ettim. Evimin kapılarını bile ona açtım. Ama hâlâ anlamadığımız bir şekilde Batalla Bursaspor’dan gitmeyi kafasına koymuştu. Bu süreç Hikmet Karaman döneminde başladı.
-Enes Ünal’a yurtdışından teklif geldi. “Enes yurtdışında oynayacaksa Bursaspor formasıyla oynayacak” diyerek teklifi geri çevirdik. Enes gibi Serdar için de çok teklif geldi ama kabul etmedik.
-Türkiye Kupası bizim için çok önemli. Kupayı kazanmak istiyoruz. Oyuncularım kupadan elde edeceğimiz toplam tutarın yarısını prim olarak alacak. Rakamı şu an net olmadığından siz-lerle paylaşamıyorum.
-Galatasaray’la oynayacağımız Türkiye Kupası yarıfinali öncesi bazı duyumlar alıyoruz. Seyircisiz oynanması için provokasyon olabilir. Dikkat ediyoruz.
-Kayseri’deki olay se-kiz yıldır ilk kez yaşadığım ani bir refleks. Bana yönelik bir saldırı olacağını düşünerek tepki gösterdim. Arkadaşlarıma “Beni niye tutuyorsunuz” diye bundan dolayı çıkıştım.
-Gazete okumuyorum. Sosyal medyayı da takip etmiyorum. Sizler eleştiriyorsunuz. Eleştirebilirsiniz. Arkadaşlarım çıkan haberler ve yapılan yorumlarla ilgili bilgi veriyorlar. O sayede ha-berdar oluyorum.
-Daum giderken toplam 240 bin Euro ödedik. O para da iki aylık maaşının toplam tutarıydı.
-İrfan Buz’un teknik direktörlüğe getirilmesinde çok farklı hikayeler var. Bunu sezon sonunda İrfan hocamız kamuoyuyla paylaşacaktır.
-Takıma bir hava katması açısından Elvir Baliç-Ercüment Şahin ikilisini takımın başına getirecektik. Olmadı.
- Şenol Güneş teklifimize “Sezon başında olursa gelirim” dedi. Abdullah Avcı da uzun süreli kontrat istedi. Kabul etmedim. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.