Hava Durumu

Taş yerinde ağırdır

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2013 08:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 08:12

Sestak ve Pinto’nun yokluğunda Daum’un gol kozu haline gelen Colin Kazım, Konyaspor maçında Ferhat’ın attığı golde kanat oyuncusunun ne olduğunu gösterdi. Kazım, ‘Taş yerinde ağırdır’ misali Bursaspor’u öne geçiren golde asıl yeri olan sağ kanattan öyle bir orta yaptı ki; Ferhat’a karşılaşmadaki tek olumlu hareketine imza atmak düştü.
Konyaspor’un maçın büyük bir bölümünde savunmayı önde kurması Bursaspor’un işini zorlaştırdı. Bursaspor’un ofansif oyuncuları, fiziksel olarak rakipleri karşısında ezildi. Bu nedenle ileriye çok çıkılamadı. Kazım’ın sırtı kaleye dönük oynaması da bunun en önemli göstergesiydi.
Bu sezon hakem sayısı 6’ya çıktı. Yani 12 göz maçı izliyor. Ama tartışmalar da 12 kat arttı. Selim Ay’ın Batalla’ya yaptığı hareket net penaltı. Volkan Bayarslan, Bursaspor lehine penaltı vermeyerek geçen haftanın diyetini ödedi.
Dört haftada gol yemeden alınan 10 puan Bursaspor açısından alkışlanacak bir durum. Çıkış trendinin devam etmesi, sezon sonu hedefine ışık tutacaktır.
Bir alkış da Ünitimsah’ın başını çektiği tribünleri dolduran Bursasporlu taraftara. Harçlıklar biriktirildi deplasman yapıldı. Gerçek sevgi bir kez daha gösterildi.
Ve son olarak acı haber Konya’da geldi. Yıllarca gece gündüz demeden birlikte sayısız haberin peşinde koştuğumuz eski mesai arkadaşım Oğuz Kaya’yı kaybettik. Mekanı cennet olsun…  
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.