Hava Durumu

Size iletmezler, haberiniz olsun

Yazının Giriş Tarihi: 16.02.2014 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.02.2014 08:30

Pablo Martin Batalla’nın transferi henüz bitmedi. Başkan Erkan Körüstan, ‘Para kasaya girmeden transfere onay vermem’ diyor. Yarın Beijing Gouan havaleyi yapar, para da Bursaspor’un kasasına girerse Batalla’nın Yeşil Beyazlı formadan ayrılışı resmiyet kazanacak. Bahsi geçen rakam 3,5 milyon Euro.
Batalla ile cezalar, aldığı paralar ve sözleşmede yazan 1 milyon Euro’luk meblağ karşılaştırıldı, mutabakata varıldı. Fakat Bursaspor kendisini kandırdı. FIFA kurallarına göre bir futbolcuya sözleşmesinde belirtilen rakamın belirli bir oranının üzerinde ceza kesemezsiniz. Yani Bursaspor magazinsel bir iş yaptı. Kamuoyuna şirin gözükmeye çalıştı. Değil 1 milyon, 10 milyon Euro ceza da verse adı Batalla da olsa Maradona da olsa o parayı tahsil edemezdi.
Bursaspor bu süreçte krizi görmezden gelip, klişe lafların arkasına sığındı. Tolgay Ataokay’ın tespitindeki gibi, ‘Danışmam’ın’ istifa sürecindeki hassasiyetin onda biri Batalla’ya gösterilemedi. Daum, ‘Danışmam’ gitti diye neredeyse karalar bağlayacaktı. Yapılan ‘Baskılar’ üze-rine ‘Danışmam’ geri döndürüldü, Daum’un yüzünde de gülücükler açtı. Batalla’nın hatası yok mu, elbette ki var. O da başka bir yazı konusu. Bursaspor’a şimdilik o mevki için mevsimlik işçi misali Caja geldi. Gelecek sezon kimin 10 numarayı giyeceği meçhul. Elinde Türk statüsünde oynayabilecek Süper Lig’in en iyi 10 numarası vardı, uçup gitti.
Çok değil, bundan bir yıl önce rahmetli Yazıcı, “Batalla’yı satarsam Atatürk Stadı’nı yakarlar” demişti. Stat yanmadı fakat Erkan Körüstan Yönetimi ciddi prestij kaybetti. Erkan Körüstan, “Gazete okumuyorum, sosyal medyayı takip etmiyorum” diye konuşmuştu. Ben buradan bilgi vereyim. ‘Danışmam’ kendisini ilgilendiren konuda aleyhinde yazan 27 kişiyi tespit edebilmişti. Sayın Körüstan, sizinle ilgili Batalla politikanıza destek çıkan da var. Eleştiride bulunanların sayısı da bir ordu kadar. Belki size iletmezler, haberiniz olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.