Hava Durumu

Navigasyonlar açıldı

Yazının Giriş Tarihi: 19.11.2012 10:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.11.2012 10:02

Navigasyonlar açılmış, yol haritası oyuncuların elindeydi. Beşiktaş maçındaki aynı diziliş bu maçın da tıpkı İnönü’deki gibi bol pozisyo- nlu, gollü ve oyunun kontrolünün Bursaspor’da olacağı izlenimini ilk dakikadan itibaren verdi.
Resitale yakın performansla sahada yer alan Batalla hep kıyaslandığı “Alex’in heykelini diktiler, ben de isterim” dercesine önce Ferhat’a gol attırdı, sonra da penaltı yaptırdı. Okan Buruk boşuna konuşmuyor, “Milli takımda Batalla gibi kreatif bir Türk oyuncumuz yok” diye. Arjantinli her hafta üzerine koyarak oynuyor.
Kazanım açısından önemli bir maçtı. Beşiktaşlı taraftarlara ‘Ohh’ çektiren Ferhat’ın gol atmasından çok, bu takımda sürekli oynayacak düzeyde olduğunu kanıtlaması daha önemliydi. Tuncay’ın vücudunda ciğerden çok bir körük taşıdığı oyunda kaldığı her an hissedildi. Basmadık yer bırakmadı, pres yapmadığı oyuncu kalmadı. N’Diaye verilen görevi harfiyen yerine getirdi. Karnesini pek iyi- lerle süsledi.
Bir de Belluschi faktörü vardı sahada. Batalla kreasyonu belirlerken, o hem top kesti, hem de takımın hücuma çıkmasını sağlayacak ilk ateşlemeyi yaptı.
Yazmasak olmaz. Hakem Bülent Yıldırım, ilk dakikalarda kartını cebine sokmadı. Maçın içinde olayım derken pozisyonları engelledi. İki penaltıda da yerinde tespitte bulundu.
Bursaspor, Antalyaspor maçı öncesi bu galibiyetle alt sıralarla arasını açtı, üst sıralara bir adım daha yaklaştı. Bir anlamda sezon sonu hedefiyle ilgili önem derecesi yüksek maçta altın değerinde üç puanı aldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.