Hava Durumu

Bunun adı saygısızlık

Yazının Giriş Tarihi: 21.07.2013 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.07.2013 08:21

Eğri oturulalım doğru konuşalım. Kimse de birbirini kandırmasın. Körüstan yönetimi ilk günden itibaren Hikmet Karaman’la çalışmak istemedi ve kamuoyunun tepkisini çekmemek için onunla yollarını ayırmanın formüllerini aradı. Bir anlamda Karaman’ı gönderme projesini hayata geçirmek için ince ince dantel işler gibi çalıştı. Yöneticilerin kampa gelmemesinin asıl sebebi de işte buydu. Objektiflere birlikte yansımamaya özen gösterildi. Körüstan geldi, 24 saat kalmadan kamptan ayrıldı. İşin özü, yıldızlar hiç barışmadı.
Nedim Çelik ve Yüksel Çolak’ın dünkü çıkışının altında yatan gerçek de işte bunda gizliydi. Mangal partisinde hiçbir futbolcuyla konuşulmadı. Kampta sanki iki yabancı gibiydiler. İnanın turistler bile Bursasporlu futbolculara onlardan daha fazla ilgili gösterdi. Takım fotoğrafında bile zorunlu yer aldılar. Tabii ki burada da Hikmet Karaman yoktu.
Çalışmak istediğiniz bir teknik direktör mutlaka vardır. Ama Hikmet Karaman’a yapılan büyük bir saygısızlık. Bu tutumunuz devam ederse emin olun Hikmet Karaman sizin tahmin ettiğinizden daha çabuk Bursaspor’dan ayrılacak.
Dünkü görüntü her kim olursa olsun bir Bursaspor yöneticisine yakışmadı. Futbolcuların önünde teknik direktörle kavgaya tutuşmanın, neredeyse onu azarlamanın manası yok. Her şeyin yeri ve zamanı var.
Takımın moralini üst düzeyde tutmak için burada yaşananlardan birkaç örnek vereyim belki feyz alırsınız.
Bakın, Ali Turan ile kampa daha önce gelen İlhan Uslu, Selçuk Eren ve Erkan Kamat neler yaptı?
Ali Turan alkışlanacak bir şekilde kamptaki futbolculara stresten uzaklaşmaları için mangal partisi düzenledi. Bunu da bir karşılık beklemeden, sırf içindeki Bursaspor sevgisi için gerçekleştirdi. Daha önceki yaptıklarını da biliyoruz.
İlhan Uslu, Selçuk Eren ve Erkan Kamat konusunda da kuşlar Bursa’ya yanlış haber uçurmuş, doğrusunu ben anlatayım…
Uslu, Eren ve Kamat kamptan hiçbir futbolcuyu çıkarmadı, onlarla yemeğe gitmedi. Sadece bir öğlen yemeğinde futbolcular odalarına çekildikten sonra otelde Ayhan Barışıcı ile yemek yenildi. Hikmet Karaman’a da Seefeld meydanındaki bir mekanda dondurma ısmarladılar. Hepsi bu…
Pinto da antrenmanda gördüğü Erkan Kamat’a sarılmadan önce Genel Direktör Ayhan Barışıcı’ya topu sert bir şekilde atmadı. Onlar da sadece Bursaspor sevgisi için Avusturya’ya geldi ve takıma destek verdi.
Bursaspor’da hiç alışık olunmadık şekilde tatsız olaylar yaşanıyor ve bu durum insanların yüzüne yansıyor.
Kulüpte kadrolaşmaya ağırlık verdiğiniz bir dönemde halkla ilişkiler konusunda size yol gösterecek bir kişiyle de anlaşma sağlarsanız belki faydasını görürsünüz. Negatif enerji beraberinde negatiflikleri de getirir unutmayın…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.