Hava Durumu

Bu hastaya antibiyotik şart

Yazının Giriş Tarihi: 13.07.2012 09:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.07.2012 09:51

İlk 45 dakikada rakibiyle topa sahip olma, hücum organizasyonları gibi başlıklarda hemen hemen eşit düzeyde mücadele eden Bursaspor, son çeyrekte teslim bayrağını çekti. Bunda lider özelliğinden yoksun oyuncuların sahada yer alması, yer alanların da bu vasfı edinmek için hiçbir varlık göstermemesi etkin rol üstlendi.


Dünkü resimden çıkartacağımız sonuç şu: Bursaspor’un konulan hedeflere mevcut yapıyla ulaşması mucizeye bağlı. Yapılan iki transfer sadece rekabeti artırır o kadar. Batalla yokken inisiyatif alacak, rakibin oyununu bozacak bir adamın olmazsa yenilgi de kaçınılmaz olur.
Batalla yokken oyuna sonradan giren Pinto’nun tek bir top bile alamaması bunun en büyük kanıtı. Tek sorun orta sahanın merkezinden kaynaklanmıyor. Aynı durum savunmanın merkezi için de geçerli.


Ertuğrul Sağlam’ın takıma neşter vurmak için hayli zamanı var. Hastanın iyileşmesi için teşhis üzerinde duruyor. Dünkü açıklamaları Bursa’ya dönünce Özlüce Tesisleri’ne ameliyat masasını kuracağını gösteriyor. O, yaralı bölgelere neşteri vururken, yönetimin de transferde biraz daha hızlı davranması gerekiyor. Eğer imkan varsa ki var gibi duruyor, hastanın ayağa kalkması için birkaç draje antibiyotik de Yazıcı’dan gelsin. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.