Hava Durumu

Yıldırım’da 29 Ekim için rekora doğru!

Yazının Giriş Tarihi: 10.10.2016 06:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 06:41
29 Ekim yaklaşırken…
Yıldırım Belediyesi, düzenleyeceği bir programla o günün gündemiyle dikkatleri çekecek ve o günden yarına unutulmayacak.
Türkiye’nin tarihinde yer edinen olaylar, ardı ardına dizilecek domino taşlarının birbirlerini devirmeye başlamasıyla tasvir edilmiş olacak.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AS TV’de ilgiyle izlenen ve hazırlayıp sunduğumuz Yerel Bakış’ta açıkladı.
Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda sunulmak üzere, hazırlıklarına devam edilen gösteriyi duyururken, 15 Temmuz’daki halk kahramanlığının özel yer tutacağını da vurguluyordu.
AS TV yayınıyla…
FETÖ’ye tepkisini, ortaya koydu.
Mücadele vurgulandı!
Domino taşlarıyla…
Sayısal rekor hedefleniyor.
Ortaya çıkarılacak tablo…
300 bin domino taşı kullanılacak.
Edebali, sıradan değil, rekorun kırılacağı ve anlam yüklü bir gösterimden söz ederken, tüm Bursa halkı da davet ediliyordu.
Program için…
Sürpriz detaylar var.
Hava yağışlı olursa…
Mimarsinan Spor Kompleksi’nde.
Anımsanacağı üzere…
Yıldırım Belediyesi, yine Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda, meşalelerle Türk Bayrağı’nı canlandırırken, unutulmayacak görüntüler arasındaki yerini aldı.
15 Temmuz sonrasıyla…
Türkiye’nin dört yanındaki kenetlenme, vatan ve bayrak sevgisine ait belgesel görüntülerde, Yıldırım’daki meşalelerle Türk Bayrağı’nın da kullanıldığı görülüyor.

Ömür Gedik’le Nilüfer’de ‘Hayvan sevgisi’


Nilüfer Belediyesi’nin öncülüğünde, sokak hayvanlarına sahip çıkabilme duyarlılığı için ‘1Pati 1 Aşk’ sloganlı proje yürütülüyor.
Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği’nin (HAÇİKO) kurucusu; gazeteci ve ses sanatçısı Ömür Gedik, söyleşi konuğu oldu.
Projeden gelirle sağlanan hayvan mamaları da, sokak hayvanlarına dağıtılması için gönüllülere dağıtıldı.

Yeşilay’dan ‘sigara’ uyarısı


Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Dr. M. Serhat Yamalı, ilk kez içilen sigaraların ardından, %85 oranında bağımlılığa dönüşüm olduğunu söylüyor.
Her yıl trafik kazalarıyla 6-7 bin kişi hayatını kaybederken, sigara nedenli ölümlerin 100 bini aştığına dikkati çekiyor.

Büyükşehir’den kırsala destekler hız kesmiyor


Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınma ve hizmetleri kapsamında yeni bir uygulamayla 15 otomatik ceviz soyma makinesi dağıtıldı. 
Üreticilere yeni desteğin gerçekleştirilmesi için ceviz üretim bölgeleri dikkate alındı. Yakında da, salça makinelerinin dağıtımı sağlanacak.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.