Hava Durumu

‘Yenikapı’ ruhu, Bursa’da tecelli etti

Yazının Giriş Tarihi: 21.12.2016 01:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.12.2016 01:41
Bursa’da AK Parti, CHP ve MHP’nin il başkanları, dün ortak fotoğraf ve ortak açıklamayla teröre gözdağı verdiler.
Ördekli Kültür Merkezi’ndeki buluşma için otomobilimizi özel otoparka çekerken, gelenlerin yoğunluğu da, görevlisi tarafından merak ediliyordu.
Siyasetteki kenetlenmeyi ve amacını söylediğimizde, toplumsal arzu arzusu ve düşünceyi ortaya koyan memnuniyetle “Çok güzel” diyordu.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, CHP İl Başkanı Şadi Özdemir ve MHP İl Başkanı Tevfik Topçu’nun imzalarını taşıyan ortak bir bildiri okundu.
İstanbul ve Kayseri’deki bombalı saldırılar ve önceki gün de Rus diplomatın katledilmesine varan teröre öfke, mücadelesi için kenetlenme ve kararlılık vurgulandı.
Torun tarafından okunan bildiride, “Tarihimizden aldığımız güçle terör saldırıları karşısında millet olarak topyekun mücadele edeceğimizden ve daha da kenetleneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” deniliyordu.
Sorular sorulunca...
Torun, iktidar olarak, terörle mücadelenin ödün vermeden devam edeceklerini, gereken her türlü adımın da kararlılıkla atılacağını söylüyordu.
Özdemir de, Türkiye’nin zorlu döneminde, parlamentonun siyasilere düşen sorumlulukla güçlü tutulması gerektiğini anlatıyordu.
Toplu ise, terörün durdurulması için MHP olarak, çözüm ve gereken adımlar için de, devletin ve milletin yanında olma iradesini göstereceğini ifade ediyordu.

Buluşma sonrasıyla çay ve simitle öğle

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ortak açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, CHP İl Başkanı Şadi Özdemir ve MHP İl Başkanı Tevfik Topçu’yla mekan ev sahibi olarak, sonrasıyla bir araya geldi.
Simitli ve çaylı...
Siyasetüstü sohbet edildi.

Bu güzel fotoğrafa, özlem duyuluyordu

Bursa’da, AK Parti, CHP ve MHP’nin il başkanlarının kenetlenmesine, siyaseten daima özlem duyuluyor.
Siyasi partilerin politikaları farklı olabilir, ancak...
Kenetlenme ve ortak sesliliğin, Bursa’nın meseleleri için de tekerrür edebilmesi, kent lobisi açısından da önem ve ihtiyaç oluşturuyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.