Hava Durumu

Yeni stadyuma ‘dünya maçı’ isteniyor!

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2015 07:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2015 07:27
Bursa Tuhafiyeciler ve Yaymacılar Odası Başkanı Fahrettin Tuccaroğlu’nun, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye düzenlediği kahvaltı davetiyle düne başladık.
Altepe, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak’ın da katıldığı esnafla buluşmada, kenti ayrıcalıklı yapan hizmetleri ve gelişmeleri anlattı.
Tarih Han ve Çarşılar’daki, tarihe dönüşümle başlayan konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 21 Aralık’ta açılışı yapılacak yeni stadyum da vurgulandı.
Altepe, Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nun, sportif amacının da ötesinde, dünyaya örnek bir mimari projeyle yapıldığını anlatırken, başlangıç süreci için önemli bir adımı açıkladı.
Geçtiğimiz günlerle…
Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’le görüşülmüş ve dünya futbol arenasında gündeme gelebilecek bir talep iletilmişti.
Dünya futboluyla…
Tarafsız bir ülkenin sahasında oynanmasına karar verilen yabancı takımlar arasındaki bir futbol maçının, Türkiye’de ve Bursa’da oynanması isteniyor.
Altepe, Bursa’ya iki ülkeden 40 bini aşkın taraftarın dolayısıyla turistin gelebilmesini sağlayacak böyle bir ev sahipbiğinin, kent için de müthiş tanıtım olacağını söylüyor.
Büyükşenir Belediyesi olarak…
Bursa’ya yapılan hizmetlerini anlatırken, ortak kentlilik bilinci ve sahiplenme olgusunu, esnaf camiasına önemle ifade ediyordu.
Heyecan oluştu!

Altepe’ye ‘esnaf’ övgüsü


Tarihi han ve çarşılar başta olmak üzere…
Esnaf camiasına destek ve hizmetleriyle nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür edildi.
Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak, dünkü Altepe ile esnaf buluşmasında, “Sayın Başkanımız, esnaf camiası olarak sizden ve belediyenizden memnuniyet duyuyoruz.” ifadesini kullandı.

Esnafın rakibi AVM’ler değil, ‘kendisi’


Yazmıştık.
Esnaf, AVM’lere kızmasın.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin dün esnafla yeni buluşmasına giderken, yine tanık olduk.
İşyerlerine asılan ve satılan malın geri alınmadığı ve değiştirlemediğini belirten yazılar, “Esnafın rakibi, esnaf” dedirtiyor.

Termal sular denilince, Taşkeser akla gelir


Çekirge’yi çeyrek yüzyıl yönetirken, kaplıca mahallesini ve termal kent kimliğini gündemde tutan eski muhtar Mehmet Taşkeser, işletmecilerin dernek başkanlığıyla misyonunu sürdürüyor.
Bursa 2. Turizm Zirvesi’nin ilk gününde, bugün saat 10:30’da “Termal Turizm” konulu oturuma başkanlık yapacak.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.