Hava Durumu

Yeni stadyuma, Bakan övgüsü!

Yazının Giriş Tarihi: 18.10.2014 07:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.10.2014 07:09
Büyükşehir Belediyesi’nin bitirmek üzere olduğu yeni stadyumda, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı dikkatle dinledik.
Sorumluluk alanıyla…
Önemli açıklamalar yaptı.
Merkezi yönetimin Anadolu’daki yeni stadyumlar yapmasına karşılık, Bursa’da yerel yönetimin projesi, Anadolu futbolu ve geleceğine ilişkin düşüncelerini sorduk.
Konumuz itibariyle…
Teşekkür etti.
Hassasiyetle…
Memnuniyetini vurguladı
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülük ve adımıyla proje yürütülmesini, kent dinamiklerinin de belirli bir sorumluluğun ve paydaşlığın içerisine alınmasını, Türkiye’ye örnek gösteriyordu.
Uygulama ve başarı için…
Kentsel düşünce ve adımlar ile birlik ve beraberliğin önemini ve gereğini dile getiriyordu. Bursa’nın yerel yönetimi ve projesinden övgüyle söz etti.
Kutladı!
Merkezi yönetim olarak…
Toplu Konut İdaresi’nin yer aldığı uygulamalarla pek çok kentte yeni stadyumların yapıldığına işaret ederken, Bursa’daki projenin dikkate alınabileceğini söyledi..
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sportif ve ticari unsurlara sahip yeni stadyumun, kente değer katacağını ve kazanımlar sağlayacağını anlattı.
Teknik bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın da, özellikle depremselliğe karşı çok özel uygulamalar yürütüldüğüne işaret etti.
Türkiye’deki futbolu değerlendiren Bakan Kılıç, ayrıca sorumuzla Bursaspor’u da bağlayan düşüncelerle hem uyardı hem de telkinde bulundu.
Futbolda başarı için sadece stadyumlara sahip olmanın yetmeyeceğini, bütünsel sorumluluğun olması ve yürütülebilmesini gündeme taşıdı.
Sözün özüyle…
Sorumluluğun yanı sıra, özeleştiri gereği vurgulandı.
Daha önce…
Söyledik.
Yeni stadyum Büyükşehir Belediyesi’nden, özellikle sahadaki gelir getirici reklamlar, yerel yönetime iş yapan veya yakın kurumlardan…
Bursaspor’un daima şampiyonluğa oynaması için hem futbol sahasında hem de işletmecilikte başarılı olabilmesi  gerekiyor.

Bravo Bakan’a…

Dün…
Bursa’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın ilk durağı, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni stadyum projesiydi.
İnşaat ortamına geçilirken…
Girişe konulan masada, baretler tutuluyordu.
Dağıtımı yapılacaktı.
Yaşanan olaylarla…
Türkiye’nin gündeminde yer tutan iş kazaları ve sonuçları, hükümet tarafından iş güvenliği konusunun önem ve öncelikle ele alınmasını sağlamıştı.
Böyle olunca…
Bakan’ın kişisel hassasiyeti, hükümet politikasının hassasiyetiyle birleşti.
Genç Bakan Kılıç, baretlerin yer aldığı bankoya gazetecilerin dikkatlerini çekerek, “Güvenliğiniz için baretleri takmayı unutmayın.” diye uyardı.
Gazetecilerin görevlerini, inşaat ortamında güvenli şekilde yapabilmeleri ve kendisine yöneltilen sorulara açıkça yanıt verebilmeye özen gösterdi.

Sportif icraatta, Bursa’nın farkı…

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AS TV’de Yerel Bakış buluşmasıyla konuğumuz oldu.
İcraatı konuşurken…
Spora yatırımları anlattı.
Çoklu gerekçelerle toplumun geneli için önemsenen bir hizmet alanı olarak ele alınan sporda, sadece futbol değil, diğer alanlar ve talep edilen farklı alanlar da dikkate alınıyor.
Altepe, sporun farklı alanlarına yönelik proje sayısının 200’ü aştığını belirtiyor.
Yerel yönetim kurumu olarak, okullara kapalı spor sahaları kazandırılması da, ciddi bir büyük hamlenin ve bir başka yeni kentsel farkın unsuru oluyor.
Sporun önemsendiği Bursa’da, dün kente gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da, ulusal durum ve gelecek süreci için Spor Çalıştayı yapılacağını duyurdu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.