Hava Durumu

Yeni stadyuma, 42 bin kişiyle ‘forslu’ tören!

Yazının Giriş Tarihi: 17.12.2015 08:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.12.2015 08:10
Yeni stadyum için…
Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği tören, Bursa’nın en kalabalık ve coşkulu töreni olarak tarihe geçecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 21 Aralık’taki yapılacak açılış için 42 bin davetiye hazırlanıyor.
Aynı gün, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun gişelerinden dağıtılacak davetiyeler, bir ‘futbol maçı bileti’ şeklinde ve ‘hatıra’ olarak saklanabilecek özellikle olacak.
Davetiye sloganı…
“Tüm şehir, tek yürek”
Kurumsal internet sitesiyle davete başlanırken, inşaat öyküsünün yer aldığı film, tezahüratlı fon eşliğinde sunuluyor.
Saat 15:00’te başlayacağı belirtilen programın böyle yapılan davetinde de, “Yeni zaferlerin stadyumu, Cumhurbaşkanı’nımızla açılıyor.” deniliyor.
Yanı sıra…
Fettah Can’ın konseri.
Ses ve ışık gösterileri.
Yabancı inşaat ve mimarlık otoriterlerinin dikkatini çeken ve açılmadan da ödüller alan stadyum, özellikle yabancı futbol mecrası ve medyasında konuşuluyor.
Başkan Recep Altepe’nin gündeme getirdiği proje, Bursaspor’un şampiyonluğu ve büyük başarıları için muazzam destek anlamına geliyor.
Bursa’dan mimar Hasan Sözüneri’nin imzasını taşıyan uygulama, kent için yeni bir anıt eser ve yeni bir kent simgesi oldu. 
Altepe, dünyaya örnek olabilecek özellikte bir projeyi hedef göstermişti. Böyle bir hedefi, sonuca götüren Sözüneri Mimarlık da, uluslararası mesleki başarı ödüllerine layık görülmüştü.

Karaloğlu, AS TV’de konuşacak


AS TV’de bugün saat 20:30’da canlı yayınlanacak ‘Kent ve Vizyon’ buluşmasında, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu konuk ediyoruz.
Gelişi itibarıyle…
Sıradışı, aktif bir vali olarak dikkatleri çeken ve tüm ilçeleri kapsayan saha çalışmasını önemseyen bir Karaloğlu… Özenli, hızlı ve dinamik çalışmayı önemseyen bir vali…
Bursa’ya hizmetleri ve hedefleri konuşacağız.

Edebali’den, ‘temiz kaldırım’ kararlılığı


Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin el attığı bir sorun, yaşanabilir ve güvenli bir kent olabilmek açısından, önem taşıyor.
İşyerlerinin kaldırım işgalleri, yayaların can güvenliğini tehdit ediyor. Otoritesiz ilçe algısına son verilmek isteniyor.

Başkan ve esnafın, kahvaltı buluşması


Belediye başkanlar ile toplum katmanları arasındaki diyalog, toplumun ve kentin ortak doğruları için büyük önem taşıyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Yaymacılar ve Benzerleri Odası Başkanı Fahrettin Tüccaroğlu’nun davetiyle bugün esnafla kahvaltılı buluşmada olacak.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.