Hava Durumu

...Ve “İl Başkanı” konuştu, “sağduyu” mesajı verildi!

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2014 08:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2014 08:32

Bursa’da CHP, ailevi konularıyla yorucu bir haftayı geride bırakmak üzereyken, dün sağduyu mesajı yayınlandı.
Açıkçası…
CHP İl Başkanı Metin Çelik, iddialı olunan yerel seçim döneminde, iş kazası ve zararına karşı, camiaya seslenmiş oluyor.
Belediye meclislerine adaylık sürecindeki tatsızlıkların geride bırakıldığı ve yerel seçimlere odaklanıldığı vurgulanıyor.
Seçim dönemlerinde, “siyasi partilerde yaşanan ve tanık olunan benzer durumlar” ortaya atılıyor.
CHP olunca…
Bazı çevrelerce, linç kampanyası amaçlandığından söz edilirken, ailevi olarak, bazı hususların altı çiziliyor.
Örgütler uyarılıyor!
Çifte önemli mesajla “iktidarın değirmenine su taşıyanlara, fırsat verilmemesi” ve ülkenin durumu öne sürülerek, “halkın umudu ve beklentilerini göz ardı edici tutum ve davranışlardan kaçınılması”…
Aday listelere ilişkin yansımalar için “gecesini gündüzüne katarak çalıştığı halde listelerde yer alamayan adayların kırgınlık ve küskünlüğünün anlayışla karşılanması” gerektiği de ifade ediliyor.
CHP yönetimindeki Nilüfer’e özel önemle “Nilüfer’in gülen yüzünün; büyükşehir, diğer ilçeler ve yurda yayılacağı” inancı paylaşıldı.
İzmir ile Çankaya ve Kadıköy ilçeleri gibi, sosyal demokratlarla simge haline gelen Nilüfer, başarı öyküsü olarak tanımlanıyor.
Son sözlerle “Hiçbir güç, CHP örgütlerini yolundan alıkoyamaz.” denilirken de, “CHP’nin çıkarı ve geleceği” vurgulanmış oluyor.

"5" YILDIZLI SORUMLULUK

Bursa’nın 5 yıl-dızlı markalarından Crowne Plaza Bursa’nın bünyesindeki Nymphaea Termal Spa, sosyal sorumluluk geleneğini sürdürüyor.
Kanserli çocukların yararına bu yılki buluşma, 25 Şubat’ta yapılacak. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nca ödüllendirilen organizasyonun bu yılki sloganı, “Sizin hiç hayaliniz oldu mu?” diye soruyor.
Crowne Plaza Bursa’nın ev sahipliğindeki geceden elde edilecek gelirle, birçok çocuğa daha umut olunacak.
Genel Müdür Mehmet Kalyoncu, kentliden, ulvi hassasiyetle organizasyona katılım temennisinde bulunurken, “Hayata dört elle sarılan bu çocuklarımızın tek hayali yaşamak.” diyor.

SANDIK SIRASI MİMARLARDA

Kentlerin geleceğine odaklanıldığı yerel seçimlerin sürecinde, akademik meslek odaları, kendi sandık vaktine koyulmuşlardı.
Sıra mimarlarda!
Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin bugün başlayacak kongresinde, Başkan Nizamettin Kaya, yeniden aday. Rekabet için Can Şimşek’in adı geçiyor.

"YAŞAYAN" MÜZEYE DÖNÜŞÜM

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi’de yürüttüğü gibi, tarihi ve kültürel miras politikasında hız kesmiyor.
Gemlik’te Paşa Konağı’na bugün ve Bursa’nın Tahtakale Han’ına da yarın, törenler düzenleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.