Hava Durumu

Sahadaki AK Partililer’de, baş döndüren trafik var!

Yazının Giriş Tarihi: 24.02.2015 06:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.02.2015 06:48
Milletvekili olmak için…Aday adaylıklarıyla ilk adımın atıldığını kaleme aldığımızda, AK Parti’ye dikkat çekerek, “Bu günleri iple çektiler, Bursa’da sahaya çıktılar!” demiştik.
Bireysel ve dolayısıyla siyasi propaganda sürecini ele alarak, “Her an AK Partili aday adayı, aranızda olabilir.” ifadesini kullanmıştı.
Bizzat veya telefonla görüşmelerimiz, misafir ettiklerimiz oluyor.
Trafik, dün yoğundu.
Sema Sertalp, iş hayatı, aktif sivil toplum faaliyetleri ve İl Kadın Kolları’ndaki yönetimsel deneyimle TBMM hedefini yürütüyor.
Arzusu için yürütülen sürecini, “Türbanıyla aday adaylığını koyan, böyle özü ve deneyimiyle bilinen ve seçilen kadın milletvekili olmak istiyorum.” diye özetliyor. 
Seçilmesi durumunda, kadınların konum ve statüsünü, yasama ve eğitimle güçlendirecek düşünce, çalışma ve girişimleri öngörüyor.
AK Parti İl Yönetim Kurulu’ndan, sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevinden gelen Halide Serpil Şahin’i de, ziyaret turuyla konuk ettik.
Kendisi adına, liyakat ve sadakat kavramlarını ortaya koyarken, teşkilatın gücüne ve teveccühüne güven duyuyor.
TBMM çatısı altında, kadınların özgüvenlerini artıracak, geleceğe güvenle bakabilmelerini ve güçlü olmalarını sağlayabilecek parlamenterlik vaat ediyor.
Bir başka konuğumuz da, önceki genel seçimlerde hırslı ve tempolu aday adaylığı yürüten, ancak listede yer alamayan Necmi İnce’ydi.
Gazete ve dergi çıkaran, AK Parti’nin çalışma ve organizasyonlarına her zaman ilgi ve katılımcılığıyla da dikkati çeken İnce, “İlk aday adaylığı deneyimi ve bugüne kadarki sürecimle aday gösterilebilmeyi umut ediyorum.” diye konuştu.

UFKUNDA ŞİMDİ TÜRKİYE VAR!

Genel seçim süreciyle…
AK Parti’den milletvekili adaylığı için bilinen ve tanınan isimleri, yeniden ve bir kez daha sahalarda görüyoruz.
Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Dr. Mustafa Esgin, geçen yıl Nilüfer’e belediye başkanı seçilemedi, ancak şimdi ufkunda Türkiye bulunuyor.
Hem AK Parti teşkilatına hem de tüm Bursa halkına seslenen bir kampanya yürütürken, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla beraber, “daha da güçlü ve yeni bir Türkiye’nin sürecine katkı” verebilmeyi arzu ediyor.

BURSA BURSA OLALI; BÖYLE “REKTÖR” ADAYI GÖRMEDİ!

Uludağ Üniversitesi’nin yeni dönem rektör adayı Prof. Dr. Yusuf Ulcay, bir milletvekili adayı ve belediye başkan adayı gibi dolaşıyor.
Yadırgamıyoruz.
Bir kentten, halkından üniversitesine sahip çıkması istenirken ve beklenirken, rektör olmak isteyenin de, adaylığıyla kentle kucaklaşmasını normal görmek gerekiyor.
Rektör seçimleri, Türkiye’de siyasi tartışmalara çekiliyor, ancak Ulcay’ın adaylığına her kesimden olumlu tepki ve destek duyuyoruz.
Büyük dönüşümü vaat ediyor.
Başarının yolu için “Nitelikli bir yükseköğretim merkezi olmanın ön koşulu, öğretim elemanlarınıza, çalışanlarınıza ve öğrencilerinize modern çalışma ve yaşama koşulları sunmaktır.” diyor.
Neler yapıyor ve neler söylüyor.
Sosyal medyada, takip ediliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.