Hava Durumu

‘Sağduyu’ olmasaydı, 2 kent birbirine düşerdi!

Yazının Giriş Tarihi: 12.12.2016 07:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.12.2016 07:34
İstanbul’da Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maç, ilk kez rakip takımın taraftarlarının da katılımı nedeniyle özel anlam taşıyordu.
Endişe edilen, korkulan olmadı.
Bursaspor’un taraftarları, ev sahibi taraftarlarının bile gıpta ettiği ve takdir ettiği destek içerisinde oldu.
Maç sonrasıyla...
Dışarıda ayrılmak üzere olan polislere bombalı saldırılarla, terörün fırsatçılığını ve yüzünü yeniden göstermiş oluyordu.
Şehitlerimize, Allah’tan rahmet dilerken, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Maalesef...
Beşiktaş ile Bursaspor’u karşı karşıya getirecek, kentler arası art niyetli bir toplumsal infiale götürecek sürecin eşiğinden dönüldü.
Yeniden...
Sosyal medyada, kirliliği gördük.
Bursaspor’lu taraftarlar gerekçesiyle...
Polisin anormal yoğunluğunu ortaya atarak, böyle durumla teröre eylem fırsatı yaratıldığını, bu nedenle şehit sayısının arttığını söyleyenler vardı.
Eylemin ardından...
İstanbul ve Bursa’nın kentlileri arasında toplumsal sağduyu hakim olurken, sosyal medyada paylaşıldıkça da, ‘birbirine düşme’ ortadan kalktı.
Beşiktaş ve taraftarları, dönüşteki Bursaspor’un taraftarlarına evlerini açabilecek kadar, insani bir duygu içerisindeydi. Bursaspor, görevlilerini de şehit veren Beşiktaş’ın acısına ortak oldu.
Yasa boğan terör eyleminin, Beşiktaş ile Bursaspor ve taraftarlarını birbirlerine farklı bağlarla bir araya getirecek dönüm noktası olacağını düşünüyoruz.

Terör daima pusuda,‘yine’ işbaşındaydı

Farklı terör örgütlerinin hain emelleri gerçekleştirmeye çalıştığı Türkiye, İstanbul’da polise karşı düzenlenen bombalı eylemle yine sarsıldı. 
Diyeceğimiz…
Vatan, millet, huzur düşmanları, yine işbaşında! İstanbul’da, polise karşı bombalı saldırıyı, şiddeti tarifsiz bir nefretle kınıyoruz.

‘Terör’ sonrasıyla sportif kenetlenme

İstanbul’daki  terör eylemi,  Beşiktaş ile Bursaspor’un maçından sonraydı ve Bursa’nın ‘bursasporum.com’ adresli haber ve taraftar sitesi, “Bursa da bizim Beşiktaş da bizim. Vatan, her şeyin üstündedir. Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun. Bu artık son olsun.” demesiyle dikkati çekiyordu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.