Hava Durumu

Milletvekili adaylığı için “İl Müdürü” istifa etti!

Yazının Giriş Tarihi: 10.02.2015 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.02.2015 08:21
Genel seçim sürecindeyiz. Yüksek Seçim Kurulu’nun açıkladığı ve yürütülmesini sağladığı takvim, zaman ayarlı olarak işlemeye devam ediyor.
Bugün…
Önemli gün!
Kamu ve kamu kurumu niteliğindeki yerlerde yöneticilik yapan ve alt personel durumunda olanların, Şubat’ın 10’u, saat 17.00’ye kadar istifa etmeleri isteniyordu.
Bursa’da…
Yüksek rakımlı istifa var.
Kentin bugünü ve geleceği için konulan önemli hedef ve adımların gündeminde, başarılı çalışmalarıyla bilinen Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü M. Latif Deniz,  kararını verdi.
Ankara’da, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na istifa dilekçesini sunan Deniz, parlamenterlik için ilk adımı attı.
Adresi, AK Parti!
Aday adaylığı, Bursa’yla…
Deniz’le kamusal işleyiş…
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın mevzuatı, politika ve uygulamaları için Bursa’da diyalog ve işbirliğini de önemseyen çalışma ve faaliyetleriyle dikkati çekiyordu.
Deneyim ve öngörülerini, yasama kurumuna taşımak ve alanı itibariyle de katkılarda bulunmak isteyen Deniz, donanımlı ve kazanım getirecek isim olarak söz ediliyor.

CHP’de, Bursa isyanı!

CHP İl Başkanı Zafer  Yıldız, yeni genel seçim süreciyle siyasette AK Parti’nin lehine haksız rekabetin olduğundan söz ediyor.
Yönetimsel heyetle Bursa Hakimiyet’i ziyaret eden Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’daki programını örnekliyor.
Erdoğan’ın, tarafsız davranmadığını ve AK Parti’ye oy istediğini söylüyor. Böyle bir durumu da, isyan edercesine anlatıyor.
Böyle deniliyordu, ancak…
Erdoğan’ın, kamusal çerçeve içerisinde tutulan ve özen gösterilen ustaca buluşma gerçekleştirdiğini, bir kez daha vurgulamış olalım.
Cumhurbaşkanı’nın kentlerle buluşmalarına CHP’nin yaptığı itirazın Yüksek Seçim Kurulu’nda kabul edilmediğini Yıldız’a anımsatınca, “Kişiye göre yargı ve hukuk var.” diyordu.
CHP’nin iktidarın ne yaptığına bakmakla beraber, ayrıca günümüzün tüm iletişim araçları aracılığıyla kendisini anlatmaya çalışması gerektiğini, bir kez daha ifade edelim.

Necati Şahin’den
Arınç’lı paylaşım…


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın flaş yeni açıklaması, muhalefet çevrelerinde olumlu yankı buldu ve paylaşımla karşılandı.
Arınç’tan…
“Eskiden sokağa çıkardık taraftarımız bizi çok severdi. Karşıdaki muhalifler de saygı duyardı. Şimdi bir nefretle bakış seziyorum. Kemikleşme,     kamplaşma var. Bu bizim yüzde 50 oyumuza engel olmaz. Ama Türkiye, yönetilebilir bir ülke olmaktan çıkabilir.”
Arınç, AK Parti’ye mesaj çıkaran bir düşünce paylaşımında bulunuyor. ANAP ve DYP’nin yıkıdığını anımsatırken, CHP’nin durumu için de uyarıyor. Bursa’da, CHP’nin milletvekili adaylığı sürecinde bulunan Necati Şahin, Arınç’ın açıklamalarını dün sosyal medyada paylaşmasıyla dikkati çekiyordu.

Büyükşehir’de,
çifte istifa!


Milletvekili adaylığı için memuriyette isfalar, bugün son durumunu alacak.
Büyükşehir Belediyesi’nde de, istifa bilgilerini edindik.
Sosyal İşler Şube Müdürü ve BUSMEK Koordinatörü olarak görev yürüten Şahin Arat, Bingöl’de, AK Parti’den adaylık için istifasını verdi.
Kapatılan il özel idaresinden daire başkanı kadrosuyla atama havuzunda bulunan Şaban Kander de, Bursa’dan AK Parti adaylığı için ilk adımı attı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.