Hava Durumu

MHP ve CHP’den ciddi iddia!

Yazının Giriş Tarihi: 03.11.2016 04:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 04:51
Mustafakemalpaşa’nın GAP’ındaki tarımsal sulamaya ilişkin olarak, bor ve tuz taşıdığına ilişkin iddialar, CHP ve MHP’nin gündemindeydi.
Çiftçiler olarak....
Döllük-Güllüce Sulama Projesi’ne ilişkin endişe ve suçlamalar, gün içerisinde önem ve ciddiyetle ele alınıyordu.
CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, iddiaların araştırılması için TBMM’de özel araştırma açılmasını gündeme taşıdı.
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde MHP olarak da, İhsan Bilgili, Adnan Akın, Hüsnü Doğruoğlu ve Mahmut Gök, üst yerel yönetim kurumuna odaklanıyordu.
MHP, yanı sıra...
Mustafakemalpaşa; Kavaklı’da içme ve kullanma suyu olarak kullanılan derin kuyularda, arsenik olduğuna ilişkin iddiayı ve Karacabey’de, Tophisar-Sultaniye arasındaki salça fabrikalarının arıtma  durumularını ortaya atıyordu.
Meseleyi uzatmak  yerine...
Bakanlıkların Bursa’daki bölge ve il müdürlüklerince, iddiaların değerlendirilebilmesi ve durumun aydınlığa kavuşturulması gerektiğini düşünüyoruz.
Dün, meseleye odaklanınca...
Yeni Vali İzzettin Küçük’ün, bürokratlara konuşma yasağı getiren önceki valiye ait genelgeyi iptal ettiğini duysak da, yürürlükte veya gündemde tutuluyor.
Bürokratların, hizmet ve çalışmaları hakkında bilgi verebilmesi ve eleştirilere reflekste bulunması, sakıncalı görülmemelidir.
Bir şeyler yazılınca, sonrasıyla bu kez “Keşke, bize önceden sorulsaydı!” denilmesinin bir anlamı kalmıyor.

‘İhracatçı' Tarım A.Ş. Hollanda’da

Büyükşehir Belediyesi’nin, çiftçilere güç katmak için başlattığı doğrudan tarım ürünleri alımı ve ihracatında, armut ve ayva da kasalara eklendi.
Yerel yönetime bağlı Tarım A.Ş., Almanya’ya siyah incir ve Hollanda’ya da Yenişehir biberinin ardından,  yeni uğurlama gerçekleşti.
Hollanda’ya Santa Maria armudu ve deveci armudu ile ayva ihracatı da, Gürsu’dan hareketle yapıldı.

Başkan Aktaş AS TV’de

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yerel yönetim olarak ilçesine hizmetleri ve Bursa’ya kattığı değeri, AS TV’de anlatacak.
Temel belediyeciliğin ötesinde, farklı alanlardaki adımları ve çalışmalarıyla dikkati çeken Aktaş, bugün saat 20:30’da, Yerel Bakış’ta konuğumuz olacak.

Büyükşehir’den projeyle Orhangazi’ye ağabeylik

Büyükşehir Belediyesi, yeni bağlanan ilçelere farklı alanlarla önemli projeler kazandırmaya devam ediyor.
Yeni kararla...
Orhangazi’ye, kültür merkezi!
Kültür Merkezi ve Otopark projesi için 14 Kasım’da ihale düzenecek. Bu aşamanın da ardından, yapım sürecine geçilmiş olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.