Hava Durumu

‘Marka’ çıkaran Bursa!

Yazının Giriş Tarihi: 03.04.2016 07:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 07:48
Bursa’nın, sanayide İstanbul’un arka bahçesi yapılması ve Kocaeli’nin alternatifine dönüşmesine karşı, yerel sermaye gücü ve ufku da önem taşıyor.
Bursa Havlusu’nu dünyaya duyuran, başka kentleri de çok önceden alışveriş merkezleriyle tanıştıran Özdilek, konut sektörüne de adım atmıştı.
Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in davetiyle ‘Orange City’ adlı projenin tanıtım ve pazarlama buluşmasındaydık.
Eskişehir’de alışveriş merkeziyle beraber konut projesi Eskişehir Loft’un ardından, bu sektörde açılım yapılıyordu. 
Konuşmasıyla…
Doğru zamanda doğru karar alabilmeyi, toplumun sahiplendiği ve güvendiği kendi ‘Özdilek’ markasına yakışanı yapabilmeyi vurguluyordu.
Türkiye Cumhuriyeti’ne, sanayici ve işadamı kimliğiyle nitelikli yeni proje ve kazanımları sağlayabilme duygusunu, önemle ifade ediyor.
Nilüfer; Fethiye’de 9 blokta, 116 daireden oluşan ve 15 bin metrekare alanda başlanan konut projesi, Haziran 2015’te uygulamaya geçirilirken, bu yıl sonu teslimi yapılacak.
Sitede, 5 bin metrekare yeşil alan ve 560 metre parkur yer alması, yaşanabilirliğin dış planlamayla da gözetildiğini gösteriyor.
Bursalı mimar Mithat Kırayoğlu’nun imzası var. 
Özdilek, yatırımda nitelik ve marka güvenirliğinin katkısındanh söz ederken, Eskişehir’deki konutlara talep ve kısa süredeki değer artışını örnekliyor.

Bursa’ya ‘gayrimenkul ’fuarı

Gayrimenkul piyasası, kentsel dönüşüm, farklı konut tercihleri ve talepleri nedeniyle canlı bir dönem yaşıyor.
TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak ‘Bursa Gayrimenkul Fuarı Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım ve Finansman Fuarı’, 6-10 Nisan’da düzenlenecek.
Konut ve işyeri alım düşüncesi ve talebi olanlar için de firma buluşmasında, tanıtım, bilgi ve deneyim paylaşımı sağlayacak.

CHP’den ‘tatil’ teklifi

Alevi vatandaşlarımızın, yönetim ve kararlarında etkili olduğuyla bilinen CHP, iktidarın ne diyeceği merak edilen bir adım attı.
Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın da imzaları arasında yer aldığı yasa teklifi, Alevi inancında önemli yer tutan ‘Muharrem’ ayının 13.’üncü gününün, ‘resmi tatil’ olmasını öngörüyor.

Marmara’ya ‘Başkan’ Recep Altepe

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kendi yönetimiyle başarılı, aktif çalışmalar yürütmeye başlayan Marmara Belediyeler Birliği’ne ‘yeniden’ başkan seçildi.
İstanbul’da dün yapılan meclis toplantısıyla ‘güvenoyu’ alan Altepe, yeni dönem için ‘yerel kalkınma’ vizyonunu vurguladı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.