Hava Durumu

Keskin Ailesi, ‘huzurevi’ işletecek!

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2015 07:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.10.2015 07:39
Yıldırım Belediyesi’ne 2 dönem başkanlık yapan Özgen Keskin, önemsediği sosyal belediyecilik  politikasını, özel hayata taşıyor.
Edindiğimiz bilgiye göre…
Huzurevi işletecek.
Dün…
Konuştuk.
Bursa’nın villalar semti Bademli’de, ‘küçük’ denilebilecek bir villa kiraladığını ve gelecek ay işletmeye açılacağını söylüyor.
Esin kaynağı olarak…
Yıldırım’a belediye başkanlığı yaptığı dönemi gösteriyor ve “Sosyal belediyecilik ilkesi ve önemiyle projelerimiz ve hizmetlerimiz olmuştu. Bir huzurevi uygulaması da bulunuyordu.” diyor.
İşletmeciliğini, eşi Melahat Keskin’le beraber yapacağını anlatan Keskin, kapıların açılmasına sayılı günler kala, bilgiler veriyor.
Söylediği…
“Öyle büyük villa ve büyük işletmecilik değil. Suit odaları olan, aile sıcaklığını taşıyacak bir şekilde 15-20 dolayında kişiye hizmet vereceğiz.”
Böylelikle…
Hayatında, gazetecilikten bürokratlığa, edebiyatçılıktan belediye başkanlığına kadar, farklı kimlikleri taşıyan Keskin, iş dünyasına da atılmış oluyor.
Belediye başkanlığı süresince…
Eserler kaleme almaya devam eden ve ödüller alan Keskin, milletvekili olabilmeyi de arzulamasına rağmen, mümkün olamadı.
Şimdi…
Bir hizmetin işletmeciliğini yapacağını, ancak ulvi olarak tanımladığı böyle bir hizmetle farklı ve özel manevi duygu yaşadığını vurguluyor.

***

AK Parti’den Nilüfer’de başlangıç

AK Parti, CHP’nin yönetimindeki Nilüfer’de, yine iddialı…. Genel seçim sürecine ilişkin olarak, bugün açıklama yapılacak
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, saat 10:00’daki basın toplantısında, sıcak gündemi de ele alacak.
‘İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’ görevine atanan Dilek Durak’la ilgili bu kararın duyurulması ve tanıtım da, programda yer alıyor. 

***

Nihayet bugünleri gördüler

Kestel’deki birkaç yıllık davalı sürüncemeden sonra, farklı formüllerle yürütülen Bursa Sanayi Sitesi, altyapı sistemine de kavuşturuluyor.
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılımıyla bugün saat 14:30’da temel atma töreni yapılacak. 
Esnaf, bugünleri gördü.

***

Altepe, Pala’nın yerine, Çepni’yi danışman yaptı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, merhum Semih Pala’nın ardından danışmanlık görevine, Hasan Çepni’yi atadı.
MÜSİAD’a 11 yıl başkanlık yapan Çepni, TOBB Yatırım Koordinasyon Kurulu’na başkan yardımcılığı yapıyor. Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı’nın yönetim kuruluna başkanlığı da dün sona erdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.