Hava Durumu

İstanbul Caddesi’ne yeni ‘hotel’

Yazının Giriş Tarihi: 20.10.2016 04:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 04:54
Büyükşehir Belediyesi, Yalova Yolu’nu önemsiyor ve yeni adıyla İstanbul Caddesi’nin cazibesini artırmak için çalışmalar yapılıyor.
Hedef; dönüşüm...
Oto yan sanayii işyerleri, stratejik hedef ve adım olmuştu.
Dönüşüme teşvik için Beşyol Kavşağı’ndaki kısmi kamulaştırmalarla bir mülkiyet topluluğu elde edilmiş, yeni imar hakkıyla yeni dönüşümlere gelir hedeflenmişti.
Mudanya Karayolu’ndan, bağlantıyı sağlayacak yeni bulvarın açılması, Beşyol Kavşağı’na kadar gerçekleştirilirken, yeni bir köprülü kavşakla  Yıldırım’a devam ettirilecek.
Hizmete alınan BUTTİM Köprülü Kavşağı’nın ardından, Panayır Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlanması için de hazırlık yürütülüyor.
Kent Meydanı ile Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni bağlayacak tramvay, kitlesel ulaşım kolaylığıyla İstanbul Caddesi’ne dönüşümü ve değişimi tetikleyecek.
Böyle süreçteyken...
Büyükşehir Belediyesi, 3 büyük hotelin bulunduğu İstanbul Caddesi’ne, yeni bir hotelin yapılabilmesini gündeme getiren bir adım attı.
Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin kuzeybatısında, mülkiyetindeki 6 bin metrekare arsa, satış sürecini tetiklemek ve daha yüksek gelir için yeni imar kararı altına alınacak.
Belediye Meclisi’nde bugün...
‘Ticaret-Turizm Alanı’ kapsamına alınacak.
Tüm etrafında 5’er metre çekme mesafeleri bırakılmak üzere, mülkiyetin yeni sahibi, alan büyüklüğünün 1.5 katı toplamına kadar inşaat yapabilecek.

Başkan Dündar bugün AS TV’de konuşacak

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AS TV’de Yerel Bakış’a konuk oluyor.
Bugün saat 20:30’daki yayında, yeni projelerin merak edilen son durumunu da, 15 Temmuz’un sıcak saatleri ve FETÖ/PDY ile mücadeleyi de konuşacağız.
Cumhurbaşkanı’nın açacağı, Osmangazi Belediyesi’nce yapılan ve farklı kıtalardan öğrencilerin yer alacağı uluslararası okul da gündeme taşınıyor.

AK Parti’de, ‘Cumhurbaşkanı’ zirvesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Bursa’ya ziyaretinin hazırlıkları sürüyor. 
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, büyük ilçelerin yönetim kurulu toplantılarına katıldı. Bugün, AK Parti’li tüm belediye başkanlarının da katılımıyla geniş toplantı yapılacak.

Başkan Edebali’den borçlara kolaylık uyarısı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, devlet alacaklarına ödeme kolaylığının, 31 Ekim’de sona ereceğini ifade ediyor.
Belediyelerce uygulanan emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergileri ile yol harcama katılım payları için özel bankolarla hizmet verdiklerini belirtiyor
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.