Hava Durumu

Erdoğan’la meydanda anlamlı sözler!

Yazının Giriş Tarihi: 23.10.2016 07:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 07:15
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’ya gelişi, FETÖ /PDY ile mücadelede bazı kurumlar ve kentsel projelerin tartışmalara çekilmek istenmesi nedeniyle önemini artırmıştı.
Dün...
Erdoğan geldi.
Yanı sıra...
Anlam yüklenebilecek sözleri vardı.
Finalde...
Yılın nikahına katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin, kendi icraatı için özellikle Erdoğan’a atıfla “Vizyonunuz ve desteğinizle...” demesi, dikkati çekiyordu.
Saydıkları arasında...
Yeni stadyum da vardı.
Altepe, 15 Temmuz’da vatana kastedenler FETÖ/PDY için ‘İhanet Şebesi’ derken, paralel devlet yapılanması içerisinde, Askeriye, Emniyet ve  Adalet kurumlarına önemle sızıldığının altını çiziyordu.
Erdoğan konuşunca...
Önemseyişle “Bursa, bir değişim ve dönüşüm içerisinde!..” ifadesine öncelik verirken, 17 ilçenin ayağa kalktığını belirtiyordu.
15 Temmuz gecesi için...
Millet ve kurumların reflkesinin yanı sıra, Bursa’da üst düzey rütbeli komutandan darbe sonrası ‘yönetimsel yapılanma’ belgesinin ele geçirilmesine de atıfla “En sert tepkiyi veren Bursa” diyordu.
Bu nedenle...
O gecenin çaba ve yapılanlar nedeniyle “Bursa’daki askeri  ve mülki erkana teşekkür ediyorum.” ifadesine yer veriyordu.
...Ve!
Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe ile BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın çocuklarının nikahına katılımıyla da, daha anlamlı an ve özel fotoğraf gerçekleşti.

Müezzinoğlu’ndan Cumhurbaşkanı’na, ‘hızlı tren’ mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın meydanında bir araya gelinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, ‘yüksek hızlı tren’ projesinin önemini vurguladı.
Müezzinoğlu, başbakanlığı dönemindeyken başlanan, ancak teknik engellere takılan proje için “Geciken tek proje, yüksek hızlı tren” diye konuştu.
Himaye beklentisi, kürsüye taşındı.

Cumhurbaşkanı mitinginde, güvenlik ve sağlık başarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’daki programına, AK Parti’nin il yönetimi ve ilçe teşkilatları, belediye başkanlarıyla beraber, günlerdir hazırlık yapmıştı.
Meydanda da görev yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü, güvenlik işleyişi ve davranışıyla başarılıydı. Cumhurbaşkanı korumaları da, öyleydi. İl Sağlık Müdürlüğü de, 300 personeliyle mitingin tamamlayıcı güvencesi oldu.

Vali’den 15 Temmuz özeti

Vali İzzettin Küçük, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Hoş geldiniz!” denilen konuşmasında, 15 Temmuz ve FETÖ/PDY konusuna da değindi.
Terör örgütünün darbe girişimine karşı, milletin mücadelesini vurgularken, “40 yılda kurulan karanlık çete, 1 gecede yok edildi.” diyordu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.