Hava Durumu

Dündar’dan ‘büyükşehir’ gibi konuşma!

Yazının Giriş Tarihi: 11.05.2016 06:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 06:42
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın dün geleneksel büyük medya buluşmasında, 7 yılının takdimini dinledik.
Alıştığımız üslupla…
Anakent belediye başkanı gibi konuştu.
Öne sürülen vizyon ve projelerle tüm Bursa’ya hizmet verildiğini, çözümler sağlandığını ve yeni değerler katıldığını vurguluyordu.
Mustafa Dündar olarak…
Bursa’ya bakış, ortaya konuldu.
Bu doğrultuda…
Yürütülen hizmet, gündeme taşındı.
Öyle iddialı ki…
İcraata ilişkin filmin sunumundan sonra kürsüye çıkan Dündar, “Arkadaşlarımızın hazırladığı bu filmden sonra, konuşacak çok fazla bir şey yok” diyordu.
Yanı sıra…
Ekrandan paylaşılan video sunum ve kürsüden söyledikleriyle beraber, “Rutin hizmetler” ifadesine yer veriyordu.
Dündar, “Kentsel dönüşümü artık biz konuşmuyoruz, yapıyoruz.” derken, icraat iddiasıyla “Yapmış olduğumuz işler, doğru işler” görüşüne yer veriyordu.
Hakla, adresinde ve doğrudan iletişim uygulamalarına dikkati çekerken, yürüttüğü görevi itibarıyla de, “Amacımız, Hak’kın ve halkın rızasını almaktır” diye konuşuyordu.
Son yerel seçimle…
Büyükşehir Belediyesi’ne başkan olabilme iddiasıyla adı geçen Dündar, böyle bir yol haritasıyla ortaya çıkmadı, ancak…
İcraat konuşması, kent için ortaya koyduğu istediği bakış ve yorumlayış, bir anakent belediye başkanı gibi duruşla, hem kürsüye hem de fotoğrafa yansıdı.

İnegöl’e ‘İpek Yolu’ turistleri


İnegöl Belediyesi, Evliya Çelebi’nin seyahatnamesini kaleme aldığı İpek Yolu’nun rotasında, yabancı konuklarını misafir etti ve ilçeyi tanıttı.
Avrupa’nın bazı ülkelerinden öğrenciler, tarihi güzergahın canlılığı ve tanıtımını misyon edinen Antalya Kültür Rotaları Derneği’ne eşlikle gelirken, İnegöl Kent Müzesi ve İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi’ni gezdiler.

AK Parti’den ‘Nilüfer’ muhalefeti


AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, bugün basın toplantısıyla CHP’nin yönetimindeki ilçe belediyesinin icraatını değerlendirecek.
Bir süredir, sık ve sert muhalefeti, sıra iddialarıyla dikkati çeken Çolak, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in icraatını eleştirecek ele alacak.

Yıldırım Belediyesi’nden ‘kaliteli’ belediyecilik mesajı


Yıldırım Belediyesi, kalite yönetim sistemi kapsamında, ISO 9001, ISO 10002, ISO 14001 ve TS EN 18001 olmak üzere, başlıca ‘kalite’ belgelerini aynı anda aldıklarını açıkladı.
Söz konusu sonuç ve durumu elde eden ‘Türkiye’nin ilk ilçe belediyesi’ oldukları, medyaya  servis edilen bültenle duyuruldu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.