Hava Durumu

CHP'li Bozbey'e eleştirilerle AK Parti'nin Nilüfer ısrarı…

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2012 08:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.01.2012 08:40
“Şansının olduğunu sanmıyoruz!”
“Artık mazeretleri yok!”
“Kredisi tükeniyor!”
Yukarıdaki sözler, 3 dönemdir görev yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey hakkında, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız tarafından söylendi.
Bursa hakimiyet'e konuk olan Yıldız, CHP eliyle yönetilen ilçe belediyesinin icraatını değerlendirdi.
Eleştiri ve suçlamalara rağmen, 2 yerel seçimi kaybetmelerini, AK Parti'deki bazı iç hususlara bağladı. Özeleştiri de yapıldı.
Doğru ve istikrarlı süreç politikasını yerel seçimlere taşımaları durumunda, Nilüfer'de kazanacaklarından söz ediyor.
Nilüfer kamuoyunda ilçe belediyesinin başarısız bulunduğunu iddia ediyor ve “AK Parti çalışıyor, hizmet yapıyor, ancak belediyeyi kazanırlar ise, hayat düzenimize müdahale edilir mi?” denildiğini söylüyor.
Kuşkulu yaklaşımı ortadan kaldırmak için kendilerini anlatmaya çalıştıklarını ve buna devam edeceklerini belirtiyor.
Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ve çevresindeki alkollü olsun ya da olmasın tüm sosyal işletmelerin düzenli olarak ziyaret edildiğini belirtiyor. Bu durumu, önyargılara karşı, referans gösteriyor.
Bozbey, beklenen tür ve boyutta yeterli hizmeti yapmamakla suçlanıyor. Yol ihtiyacı ve otopark sıkıntısı, fiziki açıdan önemli başlıca sorunlar olarak anlatılıyor.
Büyükşehir Belediyesi'nin bir asfalt işi sırasında, ilçe belediyesince park ettirilen aracıyla sahiplenildiği ve ayrıca bir köydeki çalışmadan sonra da, yine ilçe belediyesince oturma bankı konulması eleştirildi.
İlçe belediyesinde, kültür ve sanatta, çeşit ve nitelik eksikliği iddiasında bulunuldu.
Çocuklar, gençler ve yetişkinlerin eğitilerek faaliyetlerinde yer alacakları tiyatro grupları, AK Parti'nin kültürel ve sosyal projesi olarak açıklanacağı paylaşıldı.
Bozbey'in icraatına ilişkin açıklamalarından, AK Parti'nin ilçeyi yönetebilme kararlığı ve politikası, daha güçlü sergileniyor.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2 yıl sonra yapılacak yerel seçimler için düşünceyi artık Büyükşehir Belediyesi'ne de taşıdı.
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, Mustafa Bozbey; ilçeye yeniden aday olsun veya olmasın, AK Parti'nin yeni yerel seçimleri bu kez kazanabilme iddiasını sergiledi.
Bozbey'in yeniden aday olacağı varsayımıyla konuşan Yıldız, 3. Mustafa Bozbey dönemine başarısızlık karnesi çıkarırken, 4. kez yola devamını artık imkânsız görüyor.
Nilüfer Belediye Meclisi'nin önceki döneminde, komisyonlarda çoğunluk sahibi olduklarını ve mazeret gösterildiklerini anımsattı. Son yerel seçimle “Artık mazeretleri yok!” diyordu.
Yapıcı, sağduyulu politika iddiasında bulunuyordu, ancak ayda bir sabit veya saha basın toplantılarıyla icraatın değerlendirileceği de açıklandı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.