Hava Durumu

CHP'de tarihi bayramlaşma!

Yazının Giriş Tarihi: 17.10.2013 08:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.10.2013 08:47

Dün…
Bahar havası vardı.
Böyle olurken…
Siyaset de, gündemi ısıttı.
İktidarın yanı sıra…
Ana muhalefet de kutlaştı.
CHP açısından…
Farklı, özeldi!
Hem…
Bayramlaşma!
Hem…
Dava!
Hem…
İnançlaşma!
Hem…
Hedefleşme!
Hem…
Coşkulanma!
İktidar yolunda…
Yeni yerel seçimler, toplumsal talep ve desteğin elde edilebilmesi açısından, önemli kavşak noktası görülürken, sorumluluk ve özeleştiri vurguları da ortaya konuldu.
CHP İl Başkanı Metin Çelik'in konuşması, AK Parti'nin Türkiye için kendi ajandayla hareket ettiğine kuruluydu.
Ana muhalefet için…
Yerel seçimler, iktidarlığın provası!
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, beklenmedik düşünce bütünlüğü ve yüksek sesliliğiyle camiadaki bazı çevrelere, bazı muhataplara çattı.
Özellikle…
Başkan adaylığı için örgüt içerisindeki art niyetli düşünce, davranış ve senaryo durumları gerekçesiyle tepki gösteriyordu.
Bozbey, daha iyisini yapmak isteyenin ortaya çıkabileceğini, ancak çeşitli iddia ve söylemler içerisinde olanları da kınıyordu.
CHP'nin başarı elde etmesinden ve daha büyük düşünmesinden söz edilirken, birlik ve beraberliğin de gereğini belirtiyordu.
Nilüfer Belediyesi'nin organizasyonlarına, CHP camiasından ilgi ve katılım olabilmesini beklerken, il düzeyine de odaklanıyordu.
Bozbey, CHP örgütünün, kurumsal çalışma ve takım oyununa gereken desteği ve katılımı sağlamasını isterken, 17 ilçe için de aynı sorumluluğun gereğine çağrı yapıyordu.
Açıkçası…
CHP'nin Nilüfer'deki başarısı ve istikrarı kadar, Büyükşehir Belediyesi için de iddialı olabilmeyi de, ortak çalışma ve sorumluluğa dayandırıyordu.
Milletvekili Turhan Tayan da, yılların siyasetçi kimliğiyle örgüte bir ağabey olarak seslendi ve başarı için mesajlar verdi.
Özellikle…
Sandığa sahip çıkılabilmesini nasihat ederken, seçmen listelerinin doğru ve uygulanabilir olabilmesi için dikkate değiniyordu.
CHP camiasının, sandığa sahip çıkabilmesi ve başarının elde edilebilmesi için en başta ortak çalışma, birlik ve beraberlik içerisinde olabilmesine odaklandı.
Tüm ilçeler için…
Seferberlik vurgusu vardı!
Reşat Oyal Kültürparkı'ndaki Özgen Çay Bahçesi de, ana muhalefetin bayram buluşmasıyla düğün yeriymiş gibiydi.
Örgüt içerisinde, isimleri farklı düşünce ve durumlarla anılan bazı önemli isimlerin de katıldığı yeni buluşma, önemli bir fotoğraf oluşturuyordu.
Bursa'nın deneyimli gazetecilerinden Teoman Alper'in basın danışmanlığına gelmesiyle de beraber, iletişim ve organizasyonlar da, özel politika olarak yürütülüyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.