Hava Durumu

“Cazibe” konutları; Doğanbey!

Yazının Giriş Tarihi: 07.05.2015 07:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.05.2015 07:29
Doğanbey kentsel dönüşümü, eleştirel olarak gündemde tutulmak isteniyor ve muhalif siyasetin dilinde de böyle konuşuluyor. 
Böyle bir duruma rağmen…
Olumlu düşünce ve durumların geliştiğini, gayrimenkul piyasası ve ticaretinin ardından, artık konaklama sektörüyle değerlendirildiğini görüyoruz.
Satış ve kiralama için…
Avantajlar, ilanlarda vurgulanıyor.
Kentin merkezinde oluşu… Kenti kucaklayan panoramik manzarası… Alışveriş merkezleri ve raylı toplu ulaşımın istasyonuna yakınlıkları…
Ggayrimenkul ticaretinde, pazarlanabilmesi ve değerlendirilebilmesi için önem taşıyan başlıca avantaj ve ayrıcalıklardan söz ediliyor.
İlginç, farklı bir gelişme oldu.
Artık…
Doğanbey, konaklama sektöründe!
Daireler, günlük kiralanıyor.
Gayrimenkul ticaretinde öne sürülen avantaj ve ayrıcalıkların yanı sıra, dayalı döşeli, konfor ve bakımın önemsendiği unsur ve hususlarla kiraya veriliyor.
Bireysel ve kurumsal amaçlı kiralamalarda, günlük tahsis ücretlerinin 40-90 TL arasında değiştiğini, ilan uygulamalarıyla görebiliyoruz.
Süper, lüks ve rezidans gibi tanımlarla yürütülen uygulama, Doğanbey’i cazibe konutları ve yerleşimi olarak gündeme getiriyor.
Nereden nereye…

ÇILDIRTAN TRAFİKTE, BAKAN'IN ÖRNEK DAVRANIŞI

Bir süredir…
Bursa’da, trafik çıldırtıyor.
Artık sadece sabah ve akşam saatleriyle değil, gün içerisinde olağanlaşan bir tıkanıklık, İzmir-Ankara karayolu ve kentiçi diğer belirli yerleri esir alıyor.
Böyle bir durumun, çok nedeni var.
“Bursa’nın trafik polisi mi yok?” diye sormak istiyoruz, ancak devlet büyükleri ve Bursaspor’a maça gelen takımlar için yürütülen yol uygulamalarıyla göz önünde oluyorlar.
Bursa’nın vekili olma sürecindeki Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu caddelerde görenler, kırmızı ışıkta makam otomobiliyle durulduğunu görüyorlar.

Acil olmadıkça…
Geçiş üstünlüğü ve ayrıcalığını istemediğini ve trafik kuralları için hassas olduğunu, bir vesileyle de öğrenmiş oluyorduk.

BURSA'NIN İDDİASI BU BULUŞMADA

Dünyaya fayda için..
Bilimsel gelişme, yenilik ve icatların gerçekleşmesini sağlayacak çalışma ve ortamların, yürütülecek teşviklerin büyük önemi bulunuyor.
Dün…
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin vurguladığı gibi, artık sanayisine uzay ve havacılık hedefi konulan ve adımlarını atan bir Bursa var.
Yarın başlayacak Bura Bilim Şenliği, yereldeki iddialı yeni hedefe varılabilmesi yolunda, bir misyon iddiasını ortaya koyma ve yürüyüş anlamı taşıyor.
7’den 77’ye, ilkokuldan üniversiteliye bilim buluşması...



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.