Hava Durumu

BUSKİ’den ödematik!

Yazının Giriş Tarihi: 24.07.2014 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.07.2014 08:30

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ), abonelerin fatura ödemelerine kolaylık getiriyor.
Ödematik!
Bankaların pek çok noktadaki otomatik işlem cihazları gibi, BUSKİ de, pilot noktalarda başlattığı böyle bir benzeri uygulamayı yaygınlaştırıyor.
Karara göre…
Yeni 16 nokta kuruluyor.
24 saat süreyle…
Faturalarını ödemek isteyenlerin, kredi kartıyla doğrudan kuruma ödeme yapabilmelerini sağlayan sistem, Büyükşehir Belediyesi’ne yeni bağlanan ilçelerde de yürütülecek.
Halen…
BursaRay’ın Acemler İstasyonu ve Osmangazi İstasyonu ile Görükle’de bulunan 3 noktaya, yeni 10 ilçeyle beraber, 16 nokta daha eklenecek. Yıldırım’da da, yer alacak.
Bu arada…
BUSKİ’nin yenilikleri arasında, kontörlü ödeme bulunuyor.
Görükle’de pilot bölge olarak başlatılan uygulama, kiracısı bulunan ev sahipleri tarafından daha çok tercih ediliyor. Bu yöntem, 2 bin 600 aboneye ulaştı.
Ön ödemeli sayaçların kullanıldığı yerlerde, otomatik ödeme noktalarından da para yüklemesi yapılabiliyor, yaygınlaştırılması öngörülüyor.
BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, teknolojinin günlük hayata getirdiği kolaylıklar olduğunu ifade ederek, “Fatura tahsilatları, internet ve ödeme noktalarıyla 24 saat mümkün olabiliyor. BUSKİ olarak, bu uygulamayı, kurumumuzun fatura tahsilatları için de yürütüyoruz.” diyor.

 

Büyükşehir’den “Filistin” gecesi!

Gündem…
Filistin olunca...
Kenetlenme ve İsrail’e tepkiler…
Bursa’da Büyükşehir Belediyesi, Merinos Parkı’nda her akşam düzenlenen Temaşa-i Ramazan’da, önceki gün son dakika değişikliği yaptı.
ABD’nin Irak’ı işgal ettiği süreç ve Filistin’de yaşananlar nedeniyle mitinglerde bir araya gelen ve konserlerle dikkat oluşturan Grup Yürüyüş, ani kararla davet edildi.
Filistin Dayanışma Gecesi’ne dönüşen yeni Ramazan buluşması, halkın büyük ilgisi ve duygulu katılımıyla da gündeme damgasını vurdu.
Filistin bayrakları açıldı.
Geceye katılan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Oruç’un konuşmasının ardından, Grup Yürüyüş’ün konseri yapıldı.
Bursa Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan, Gazze’de yaşanan acıyı Türkiye’nin de paylaştığını belirtirken, Bursa’nın, Gazze’nin yanında olduğunu vurguladı.

 

Erdoğan’dan  Bursa’ya açılış!

Bursa’da yılların beklentisi olan Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nün yeni, modern tesisine bugün tören yapılıyor.
Tören, epey rötarlı!
Dörtyol’da son derece elverişsiz ve yetersiz koşullarda bulunan yılların tesisi yerine, artık kullanım ve ulaşım kolaylığına sahip bir tesis kuruldu.
Gazeteci olarak…
Bugünlere gelmesinde emeğimiz de bulunan tesis için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin videokonferans yöntemiyle tören yapılacak.
Bu arada…
Bölge müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Şahan’ın geçen ay, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne geçmesiyle beraber, atama merakı oluştu.
Yeni bölge müdürünün ne zaman atanacağı, belirsizliğini koruyor. Atamanın, Diyarbakır’dan olacağına ilişkin duyumlar bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.