Hava Durumu

Bursaspor’un yeni kongresi kent meselesi!

Yazının Giriş Tarihi: 27.12.2015 08:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.12.2015 08:26
Bursaspor’un gidişatı, çok kötü!
Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer hiçbir kentin yapamadığını yeni bir stadyumu açarken, Anadolu’da görülemeyecek kolaylık sağlanmış oluyor.
Bursaspor’da kararla olağanüstü kongre kararı da, bir sihirli değnek olmayacaktır, ancak bir silkelenmeyi getirmelidir.
Sahip çıkabilmeyi tartışırken…
Bursaspor’un, kentin değeri ve markası olduğundan söz edilirken, yapılacak yeni kongreyi de, bu kentin meselesi olarak yorumluyoruz.
Yönetmeye talip olanların, Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, belediyelerden mutlak beklenti bir taşımak yerine, önceliği kendi ne yapabileceğine vermelidir.
Göreve gelecek olanların, kendi imkan ve düşünceleriyle neleri ortaya koyabilecekleri kadar, sportif bir işletme becerisi de şart bulunuyor.
Yeni Bursa Büyükşehir Stadyumu, yüksek izleyici kapasitesinin yan ısıra ve özellikle ticari ünitelere sahip bir komplekstir.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin gündeme getirdiği ve Bursaspor’a verilmesi sağlanan yeni stadyum, aynı zamanda sosyal yaşam merkezidir.
Taraftar ürünlerini ticaretinde başarılı olmayan anlayışın, yeni stadyumu, sosyal yaşam merkezi olarak gerektiği gibi işletmesi de, zaten manidar durumdur.
Eski stadyumdaki reklam panolarının, genellikle yerel firmalara ait olması da, Büyükşehir Belediyesi’nin sayesinde, Bursaspor’un ayakta durmaya çalıştığına yılların örneğidir.

CHP’de ‘hesap’ günü

CHP, fokurdayan tencere gibidir. Bursa’da bugün yapılacak il kongresini de, hesap ve er meydanı olarak görüyoruz.
Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki kongrenin başlama saati, 10:00 olarak geçiyor. Şayet çoğunluk olmazsa, 12:00’de toplanması öngörülüyor.
Özellikle…
Sosyal medya mecrasında CHP’nin bugünü ve geleceği için söz ortaya koyanların tutumu da merak ediliyor.

Sağlıkta,‘acı’ bir tablo

Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin iş sağlığı ve güvenliği seminerinde, bir acı tablo, gözler önüne serildi.
İş Güvenliği Uzmanı Hakan Çubukçu, geçen yıl 494 meslek hastalığının tespit edildiğini ve sorunsal durum olarak gösterdi. Taşeron sistemi eleştirildi.

Bursaspor sevdalısı Arı Ailesi’nin gururu

Harmancık’a bağlı İshaklar Köyü’ne örnek dernek başkanlığıyla bilinen ve ödüller kazandıran Mehmet Arı,  ailesiyle bir Bursaspor sevdalısı…
Kızı Afra ve oğlu Ahmet’in, evdeki ayrı taraftar vitrinlerini sosyal medya mecrasıyla paylaştı. Bursaspor’la ilgili tüm taraftar ürünleri, örnek taraftarlıkla sergileniyor.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.