Hava Durumu

Bursaspor için proje yağmuru!

Yazının Giriş Tarihi: 14.06.2013 07:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.06.2013 07:45

“Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın kongre sürecinde, somut proje vaatleri vardı. Bursaspor’un şu anki kongre süreci, böyle olmalıydı. Bursaspor’un geleceği, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olacak ise, yılların alışkanlığı da, devam edecektir.”
Ayrıca…
“Bursaspor, Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra kentin bazı sanayici ve işadamlarından da desteği alabilmek istiyor, ancak pazarlama politikası veya iletişimi yok.  Dünya ve Türkiye markalarının, sanayi bölgelerinin kentinde, Bursaspor’a sahiplenmeyi, farklı tür uygulamalarla sağlayabilmek gerekiyor.”
…Ve!
“Yönetimi devralmak isteyen başkan adayları, Bursaspor’un marka olduğunu söylüyorlar ise, marka yönetimi ve pazarlama politikasını da önemsemeleri gerekiyor.”
Dolayısıyla…
“Bursaspor’un yönetim politikasında, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın yaptığı gibi, ticaret de olmalıdır.”
Önceki günkü makalemizde böyle konuşunca, Bursaspor’un başkan adaylarından Hayri Yazıcı’nın ekibinden İlhan Parseker, aynı gün bizimle iletişimde bulundu.
Sözlerine başlarken, “Bursaspor için özlenen ve olması gereken yönetim anlayışı ve politikasını yürütmek üzere, proje vaatleri ve hedefleriyle adaylığımızı yürütüyoruz” diyordu.
Bursaspor için yapılmak istenenler için birkaç gün önce yapılan resmi açıklamayı anımsatıyor ve sadece spor gündemi içerisinde kalmamasını arzu ediyordu.
Özellikle…
Bursaspor’u, kentin değeri ve markası olarak niteliyor. Düzenli ve önemli gelir kaynakları elde etmeyi de amaçlayan projelerle beraber, genel vaat bütünlüğünü paylaşıyor.
Bursaspor Koleji…
Marka Stat Projesi…
Bursaspor Ticaret Merkezi…
Bursaspor Spor Konseyi…
Bursaspor Efsaneleri Projesi…
Bursaspor Store Projesi…
Timsah Kart…
Altyapı Fabrikası…
Yeşil Timsahı Büyütme Projesi…
Büyük Bursaspor Futbol Okulları Projesi…
Bursaspor Sağlık Projesi…
Bursaspor Sosyal Birlik ve Paylaşım Projesi…
Bursaspor Teknoloji Projesi…
Dünyada Bursaspor Projesi…
Bursa Spor Kenti…
Bursaspor Profesyonel İK Yönetimi ve Kurumsallaşma…
Anımsanacağı üzere…
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın geçen ayki kongre sürecinin adaylarından ve proje vaatleriyle dikkati çeken gelen Parseker, şimdi de Bursaspor için görev üstlenebilme yolunda…
Bursaspor için…
Parseker’in açıklamaları, marka yönetimi, özellikle ticareti ve pazarlamayı, yönetimsel politikaları arasına alacak bir Hayati Yazıcı dönemini ortaya koyuyor.  Ayrıca sosyallik ve vefa da, önemli bir yer tutuyor.
Bursaspor’u omuzlayacak ve özellikle kendi ayakları üzerinde durabilmesini sağlayacak uygulamalar önemseniyor. Kent potansiyelinin değerlendirilmesi, iletişim kurulması ve işbirliği de, özel önem oluşturuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.