Hava Durumu

Bursa’da, eğitim Oscar’ları dağıtılacak!

Yazının Giriş Tarihi: 13.03.2015 06:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.03.2015 06:55
Eğitim, temel unsur! Hayata bakış… Deneyim…
Başarı…
Verimlilik…
Kazanım…
En önemlisi, gelecek!
Bursa Valiliği, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü  ve Sönmez Medya, yerelde eğitime yön veren kişi ve kurumlar için ortak bir uygulama yürütecek.
Eğitimdeki başarılı faaliyet, uygulama ve projelerin gündeme taşınması, paylaşılması ve onurlandırılması amacıyla Eğitime Yön Verenler Programı Ödüllendirme Projesi açıklandı.
Bir benzetmeyle…
Bursa Eğitim Oscar’ları!
Farklı kategorilerle…
Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, eğitimin temel anlam ve öneminden söz ederken, amaç ve hedeflere ulaşabilmenin unsuru olarak tanımlıyor.
Vali Münir Karaloğlu da, başarıyı takdir etmenin ve ödüllendirmenin, teşvik ve yeni güzellikler için çok önemli olduğunu söylüyor.
Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, eğitim kurumlarında başarı öyküleri bulunduğunu ifade ederken, ilan edilen uygulamayla “Şimdi alkışlama zamanı…” diyordu.
Kentsel imeceyle yeni eğitim tesislerinin kazanılması, özel okulların artması, devletin de kendi eğitsel koşullarını gözden geçirmesi ve yapılanmaya  çalışması malum…
Bursa’da artık farklı hizmet alanları ve sektörlerindeki başarıları ve öykülerini gündeme taşıyabilmek, dün yeni açıklanan Bursa Eğitim Oscar’larıyla da yürütülmüş olacak.
Sönmez Medya’nın sosyal sorumluluk projelerinden biri olarak içerisinde yer aldığı ve koordinasyon sağlayacağı uygulama, eğitimde Bursa’nın bütünsel bir konum, potansiyel ve değerini, kentsel ve toplumsal kazanımını gözler önüne serecek.
Bilgi ve katılım için…
İnternet erişimiyle “www.egitimeyonverenler.com” adresinden sağlanabiliyor ve ön başvuru işlemleri de yürütülebiliyor.

BATTAL GAZİ'NİN BURSA'DAKİ TORUNU…

Büyükşehir Belediyesi’nin başkanvekilliğini yürüten Atilla Ödünç’ün sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraf, ilgi odağı oldu.
İtalya’nın Verona kentindeki arena kalıntılarının önünde, tarihi Roma askerlerini canlandıranlarla özel fotoğraf çektiren Ödünç, Osmanlı ruhuyla yorumda bulunuyor.
“Savulun bre gafiller!!! Battal Gazi'nin torunları geliyor...!

ECZACI ADAYDAN, SİYASİ ŞİFA TURU…

CHP’nin milletvekili aday adaylarından eczacı Belgin Asa, ilçelerin tümünü ve kırsal kesimi önemseyen saha çalışması yürütüyor.
Günlük programlarıyla…
İlçe örgütleri… Kahvehaneler… Köylerin meydanları… Çalışanlar… Emekliler… Esnaf… Kitlesel özel bir iletişimle kadınlar ve genç seçmenler…
Osmangazi Belediye Meclisi’nin üyelerinden eşi Cevat Asa’yla beraber, günün erken saatlerinden geç saatlerine kadar, CHP’yi olası parlamenterliğini anlatıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.