Hava Durumu

Bu günleri iple çektiler, Bursa’da sahaya çıktılar!

Yazının Giriş Tarihi: 17.02.2015 07:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.02.2015 07:24
AK Parti’li milletvekili aday adaylarının listeye girebilme süreci, Bursa’da genel seçim haftası gibi hava yaşatmaya başladı.
Listeye girebilme arzusunu taşıyanlar, kendilerinin yanı sıra, AK Parti ve hükümetinin de propagandasını yapmış oluyorlar.
Sandık süreçleri, diğer siyasi partilere kıyasla AK Parti’nin kurumsal siyasetiyle daha erken, daha hareketli ve daha renkli geçiyor,
Henüz…
Milletvekili aday adayı durumunda bulunanlar, adaymışlar gibi azimli, hırslı ve iddialı bir şekilde Bursa’yı dolaşıyorlar.
AK Parti’nin il ve ilçe teşkilatlarına ziyaretler ve görüşmeler, teşkilat yoklaması açısından stratejik bir önem taşıyor.
Yanı sıra…
Halkla buluşmalar!
Özellikle…
Sivil toplum örgütleri buluşmalar ve esnaf ziyaretleri, genel merkezin yoklamalarına etken olduğu için de tempolu süreç oluşturuyor.
Gazetecilerle irtibat kuruluyor.
Her an…
AK Parti’li adayı adayı, aranızda olabilir.

SAADET'TEN ESNAFIN KAPISINA, “SİFTAH” PARASI!

Milli Görüş siyasetini yürüten Saadet Partisi, genel ve yerel seçim dönemlerinde ilginç kampanya ve sloganlarıyla dikkat çekiyor.
Yine, öyle gözüküyor.
Yıldırım Gençlik Kolları tarafından ilçedeki işyerlerine açılmadan gidilerek, kapılarına madeni paralı siftah mektubu bırakılıyor. 
Mektupta, “Sürekli birbirleriyle dayanışma halinde olan esnafımızın bugünkü siftahı bizden olsun.” deniliyor.
Önceki genel seçimde AK Parti’nin seçilemeyen milletvekili adaylarından olan eczacı Ali Ömeroğlu da, mektup bırakılanlar arasındaydı.
Teşekkürünü sosyal medyadan paylaşan Ömeroğlu, 2011’de başarılı bir kampanya yürütmüş ve temayül yoklamasında 743 oy almıştı. Bu duruma rağmen, 15. sıraya konulmuştu.

BAKAN ÇELİK'E, “BİZE DE GEL!” ÇAĞRISI!

Bir greve saatler kala…
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in İnegöl’deki bir fabrikada sözleşmeye imza atılmasını sağlaması, emek dünyasında yankı buldu.
Özellikle...
Toplu sözleşme görüşmeleri çıkmaza giren, eylem ve grev durumları söz konusu olan işletmelerin çalışanları, Çelik’in çözüm arabuluculuğundan etkilendi. 
Sosyal medya aracılığıyla…
Bursa’daki Bosch için de, çağrı yapıldı.
Çelik’e iletilen mesajlarda, “Bursa-Bosch işçileri için de girişimde bulunmanızı istiyoruz.” denilirken, 36 aydır süren bekleyiş vurgulanıyor.

İDDİALI ADAY ADAYI...

Büyükşehir ve Gürsu belediye meclis üyeliklerinden ayrılan AK Parti’li Murat Çakır, milletvekili aday adaylığı için sahaya çıktı.
Gürsu Samsunlular Derneği’ne başkanlığı ve Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu’nun başkan yardımcılığını yürüten Çakır, “Bursa’ya parlamenter olarak hizmet ve ülkeme katkılarda bulunmak için halkımızın, teşkilatımızın teveccühüne talibim.” diyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.