Hava Durumu

Bozbey, yine fena kızdı

Yazının Giriş Tarihi: 08.09.2016 06:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 06:52
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in, kurumu ve yönetimini hedef alan açıklamaları  nedeniyle Mimarlar Odası’na kızdığını yazmıştık.
Yıldırım Belediyesi de övülünce, tepkisi artıyor ve aktardığımız üzere, “Odalar ayakta durabiliyorlarsa, Nilüfer Belediyesi’nin sayesinde. Bazı belediyeler, olan işbirliğini bile iptal ederken, belediyemiz odaların yanında yer aldı” diyordu.
Karşılaştığı tepkiye de, “Mimarlar Odası Bursa Şubesi adına yapılan yazılı açıklama, başkanının kendi şahsına ait düşüncedir ve belediyemizle yaşamış olduğu bir olaya, meslek odasını alet etmektedir” karşılığını veriyordu.
Mimarlar Odası’ndan dün açıklamada, Bozbey’in sözleri için “Neredeyse “Odaları biz besliyoruz” gibi çirkin bir söylem” değerlendirmesi yapıldı.
Nilüfer Belediyesi’yle işbirliği için “Odalara karşı bir ‘sus payı’ olarak düşünülüyorsa, Belediye bu konuda doğru olduğuna inandığı yaptırımı uygulamakta serbesttir” mesajı veriliyor.
Özür dilemesi istenen Bozbey, açıklamayı öğrenince yine tepki içerisindeydi ve “Ne söylediklerim açıkça ortada ve üstelik oda tarafından biliniyorken, belediyemizi ve beni hedef almak isteyen üslupla saptırma içerisine girilmiştir” yorumunda bulunuyor.
Mimarlarr Odası’nın kendisini komik duruma düşürdüğünü ve kasıtlı polemik yaratılmak istendiğini savunurken, şube başkanının şahsi düşünceleriyle değil, objektif politika ve söylem içerisinde olunması gerektiğini vurguluyor.

Osmangazi’de ‘meclis’ kenetlendi

Osmangazi Belediye Meclisi’nde dün, askeri cuntanın darbe girişimi de gündeme geldi ve demokrasi adına kenetlenildi.
AK Parti, CHP ve MHP grupları, Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen başkaldırıyı lanetlediler.
Başkan Mustafa Dündar, “Milli birliğimize, beraberliğimize kastetmek isteyenler, yine bu milletin sergilediği dik duruş ile amaçlarına ulaşamadı” diye konuştu.

Bakanlar, Bursa’da nikahta

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’un kızı Sümeyye Torun, bugün dünya evine giriyor.
Sukaypark’ta saat 16:30’da kokteyle başlayacak törene, Bursa’nın da milletvekilleri; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile İçişleri eski Bakanı Efkan Ala da katılıyorlar.

Yıldırım’da Başkan Edebali’den ‘asfaltlama’ seferberliği

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bu yıl şimdiye kadarki süreçle 65 bin 179 ton asfalt döküldüğünü, cadde ve sokaklara da 38 bin metrekare bordür ve parke taşı döşendiğini açıkladı.
Edebali, yeni yolların yanı sıra, iyileştirme ve güzelleştirmeye dikkati çekti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.