Hava Durumu

Bozbey’in icraatına, AK Parti’den onay!

Yazının Giriş Tarihi: 03.04.2015 07:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.04.2015 07:41
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in 4. döneminin ilk yılına ait faaliyet raporu, oybirliğiyle kabul gördü.
Kurumsal deneyim, öncülük ve başarılar, Bozbey tarafından ortaya konulan yeni icraat örnekleriyle de beraber anlatıldı.
Meclis üyeliği de bulunan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, kamuoyundaki “AK Parti’den destek!”  yorumları üzerine, açıklama yaptı.
Çolak, “İcraatta, konuya göre eleştirel düşüncelerimizi de anlattık. Oylamada,  siyasi art niyet taşımadığımızı da gösterdik.” diyordu.
Bozbey’in yarınki yıldönümü açıklamalarının ardından, önümüzdeki hafta medyaya değerlendirme yapacaklarını belirtiyordu.
Dün, çifte sıcak gelişme yaşandı.
 Atatürk Kent Ormanı’nın ilçe belediyesinden devralan Büyükşehir Belediyesi, Eker Parkı ve Konak Olimpik Yüzme Tesisleri’ni alma girişimlerini de durdurdu.
Nilüfer Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’nin yol kenarlarındaki otopark uygulamasına karşı, dava açtı.
Yeni bir yerel seçim dönemiyle oluşan Nilüfer gerilimi, şimdilerde de yeni bir genel seçim dönemiyle tekerrür ediyor.

PARLAMENTERLİK İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM!

TBMM yolunda…
Aday listelerine, sayılı günler kaldı.
AK Parti’nin en iddialı ve en koşturan aday adayı olarak gündeme gelen Mustafa Avşar, son dakikaya kadar sahadaki çalışmalarına devam ediyor.
Önce siyaset kurumunun, ardından milletin teveccühü durumunda, “Sıradışı milletvekili olacağım” diyor. Dağ yöresi hemşerileri arasında, dikkatle izleniyor.
 İlçeleri arşınlıyor. Cadde ve sokak turları düzenliyor. Pazaryerlerini ziyaret ediyor. Sivil toplum örgütleriyle yakın iletişim içerisinde bulunuyor.
Temayül yoklamaları geride kaldı, ancak hem sahada olan hem medyada konuk edilen Avşar, kendisini anlatmakla da beraber, AK Parti’nin hizmet politikası ve icraatını da gündeme taşıyor.
Avşar, halk diliyle konuşmayı ve özellikle doğal davranışı önemserken, “Temas ve gözlemlerim, AK Parti’nin yeniden iktidar olacağının sinyallerini veriyor.” yorumunda bulunuyor.
Milletvekili olursa…
Bursa’nın daha nice yeni ve güzel hizmetler alabilmesi, beklentilerin gerçekleşmesi ve çözümlerin sağlanabilmesi için “Örnek milletvekili olacağım” ifadesini kullanıyor.

BURSA'NIN MİZAHİ DURUMU…

Kültür ve Turizm Bakanlığı, internet üzerinden 81 ilin tanıtımı için Türkiye Kültür Portalı uygumasını başlatırken, Bursa’ya odaklandık.
Kentin simge karakterleriyle…
Hacivat’a sorusu olan Karagöz, “Hacı cav cav, haberin var mıı?” diyor ve Cumalıkızık’ın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girdiğini söylüyor.
Karagöz’e yanıt veren Hacivat, Hanlar Bölgesi ve Sultan Külliyeleri’nin de UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde olduğunu belirterek, “Asıl, senin haberin var mı?” diyor.
Biz de, Karagöz ile Hacivat’ın kulaklarını çınlatalım ve “Böylesine bir Bursa’nın, kültür ve turizm il müdürü yok, ikinizin de haberi var mı?” diyelim.

MHP, YILDIRIM İÇİN KONUŞACAK!

Yerel seçimlerin yıldönümün-de, kamuoyu önüne  çıkan ilk siyasi parti MHP olacak ve Yıldırım’da-ki yeni dönemin ilk yılı ele alınacak.
AK Parti’li Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yıldönümü basın toplantısın-dan sonra, MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı da 6 Nisan’da basına konuşacak.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.