Hava Durumu

Bozbey’den propaganda atağı!

Yazının Giriş Tarihi: 20.02.2013 10:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.02.2013 10:22

Artık…
Yerel seçimlere, 1 yıl kaldı! İlerleyen aylardaki yasal takvimi de dikkate alırsak, heyecanlı sürece de, zaten çoktan girmiş oluyoruz.
Daima…
Nilüfer gündemde!
Yine öyle…
Siyasi rekabetin safları, bir yanda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve CHP, diğer yanda AK Parti ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den oluşuyor.
Artık…
Kozlar oynanıyor!
CHP’nin ilçedeki yerel iktidarı, çift siyasi partili kutuplaşmanın yerel yansıması olarak yorumlanabiliyor, ancak Mustafa Bozbey faktörü ise, yok sayılamıyor.
AK Parti ise, özellikle kamuoyunda kendisine bir önyargı olarak gördüğü hayat tarzına müdahale olasılığına ilişkin düşünceyi de, bertaraf etmek istiyor.
Altepe, icraatıyla AK Parti’nin hizmetlerine gösterge oluşturmak isteyen bir politika da yürütüyor. Yeni mahallelere yolların açıldığı bile, dev tabelayla vurgulanıyor.
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız da,  teşkilat politikasıyla ilçeyi dolaşıyor. Çalışmalar ve hizmet iddiası, halkla beraberliklerin de yanı sıra, sosyal medya aracılığıyla da anlatılıyor.
Artık…
Bozbey de, atak içerisinde!
Geçen yılın temmuzunda, “Nilüfer Belediyesi’ne yeniden aday olmayıp, hiçbir yere de aday olmayabilirim. Benim için tüm seçenekler geçerlidir.” demişti.
Bu sütunlar aracılığıyla “Çekilebilirim!” mesajını veren Bozbey, diğer yandan Büyükşehir Belediyesi’ne olası adaylığıyla da anılıyor.
Kamuoyu, adaylık bekliyor!
…Ve!
Propaganda atağı var!
Önemli cadde, kavşak ve parklara, icraatının anlatıldığı, etkinliklerin duyurulduğu ve halka seslenişlerin yer aldığı dev ekranlar kuruldu.
Büyükşehir Belediyesi’nin müdahalesine karşı, yerler özenle seçildi. Video ve fotoğrafların net şekilde izlenebilmesini sağlayan yeni LED teknolojisi alındı.
Tüm mahalleleri kapsayan uygulamanın ilk etabıyla da 20 ekran kurulurken, aynı sayıda 2.etabı takip edecek.
Bir başka yeni uygulamayla özel halkla ilişkiler ekipleri kuruldu. Toplam 3 ekip, konutları ve diğer yerleri dolaşıyor.
Başkan adına mesajların da iletildiği, düşünce ve beklentilerin de kayda alındığı uygulama; yol haritası oluşturacaktır.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, söz konusu uygulamaların, şahsi ve siyasi propaganda olarak değerlendirilmemesi gerektiğini ifade ediyor ve şöyle devam ediyor:
“Devletin, önemli ve temel bir hizmet kurumu olarak, Nilüfer ve halkımız için hangi hizmetlerin yapıldığını ve hangi yeni hizmetlerin yapılacağını en iyi şekilde anlatmak, ayrıca halkımızla en iyi şekilde etkin iletişim yürütmek istiyoruz.” diyor.
CHP’nin ilçe örgütü de, AK Parti gibi sahada yer alıyor. Mahalle, konut ve işyerleri ziyaret ediliyor, ancak Mustafa Bozbey’in ismi, daima CHP’nin de önünde anılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.