Hava Durumu

Bozbey’den çok sert tepki!

Yazının Giriş Tarihi: 02.09.2016 07:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 07:15
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in farklı nedenlerle çok kızdığını biliriz ve yine böyle yeni bir gelişme yaşandı.
Mimarlar Odası, Ataevler Meydanı’na mimari proje ihalesinin adrese teslim olduğunu iddia ederken, yarışma çağrısında bulunmuştu.
Nilüfer Belediyesi’ne ağır eleştiriler paylaşılırken, sonraki günlerdeki açıklamayla Yıldırım Belediyesi’ne övgüler vurgulanıyordu.
Bozbey, kızdı!
İlçe belediyesi olarak…
Meslek odalarıyla ortak çalıştıklarını, görev ve yetkiler verdiklerine dikkati çekerken, böylelikle şeffaf ve denetime açık olduklarını anımsatıyordu.
İşbirliğiyle…
Odaların, işbirliğiyle önemli gelir sağladıklarına dikkati çekerek, “Odalar ayakta durabiliyorlarsa, Nilüfer Belediyesi’nin sayesinde. Bazı belediyeler, olan işbirliğini bile iptal ederken, belediyemiz odaların yanında yer aldı.” diyor.
Mimarlar Odası’yla da çok yakın çalıştıklarını belirterek, “Bizden destek ve katkı, fazlasıyla alınmaktadır.” ifadesini kullanıyor. 
Nilüfer Belediyesi ve kendisine yöneltilen eleştirileri, haksız ve mesnetsiz olarak nitelerken, sözü, önemli bir noktaya taşımak istiyor.
İddialı söylemle…
“Mimarlar Odası Bursa Şubesi adına yapılan yazılı açıklama, başkanının kendi şahsına ait düşüncedir ve belediyemizle yaşamış olduğu bir olaya, meslek odasını alet etmektedir.”
O olayı sorunca…
Cevap vermesi gerekenin, kendisi olmadığını söylüyordu.

Bursa’da gözler yapılacak ‘şehir’ hastanesinde


AK Parti İl Başkanlığı’nın dün medyaya bir daveti, kamusal hizmetin önemli bir alanı açısından önem taşıyor.
İl Başkanı Cemalettin Torun ve milletvekilleri, çalışmalarına devam edilen yeni sağlık projelerini yerinde inceleyecekler.
İddialı ‘şehir hastaneleri’ projelerinin ilklerinin, Mersin ve Yozgat’ta açılacağını dikkate aldığımızda, Bursa’daki süreç merak ediliyor.

Baro’dan ‘demokrasi’ mesajı


Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz, yeni adli yılın açılış töreninde, 15 Temmuz’la yaşananları ve yankısını gündeme getirdi.
Hukuku ve demokasiye önemle “Tarihin karanlıklarına gömülmesi gereken darbelerin panzehri yalnızca, ama yalnızca demokrasidir.” ifadesini kullandı.

Sümeyye Erdoğan’ın katılımıyla ‘kadın ve demokrasi’ töreni


Kadın ve Demokrasi Derneği Bursa Temsilciliği’nin açılışı, Genel Başkan Doç Dr. E. Sare Aydın Yılmaz ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kız çocuklarından Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla yarın açılıyor.
Tören, saat 13:00’te Nalbantoğlu’nda.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.