Hava Durumu

“Boy hedefi” yapılan vekil, TBMM’ye açıklama yaptı!

Yazının Giriş Tarihi: 13.01.2013 02:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.01.2013 02:38

Bursa’da, tanımadığı gerekçesiyle polisi azarladığına ilişkin baş haber nedeniyle TBMM Genel Kurulu’na açıklamada bulundu.  Haberi yalanladı ve art niyetli niteledi.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılacağı programa giderken, otomobiliyle sokağa alınmak istenmediğini vurguluyordu. Polislerin müdürü olduğunu söyleyen tarafından “Sizi tanıyabilir miyiz? Bir problem var mı?” diye sorulunca, “AK Parti Bursa Milletvekiliyim. Bir problem yok. Ben programa gidiyorum.” dediğini aktardı.
“Altını ısrarla çizerek söylüyorum” vurgusuyla da, müdürün “Sizi tanımak mecburiyetinde değiliz.” diye konuştuğunu söyledi.
Görevinde yeni olmasına rağmen, konumu gerekçesiyle de müdüre, “Bir buçuk sene geçti, sizin tanımanız lazım.” yanıtını paylaştı.
Polisliğin, zor koşullarda ve fedakârlıkla yürütüldüğüne değinen Öztürk, gazeteye de tepki gösterdi:
“Fakat şunu söylüyorum: Be- nim tanınmaya ihtiyacım yok ama güvenilirliğini ve tarafsızlığını kaybeden, okurunu kaybeden bazı medya organlarının reytinge ihtiyacı var, bu nedenle sansas- yona ihtiyacı var.”
Kamuoyu önünde sıkıntıya düşen Öztürk, kendi söyleyecekleri için de TBMM Genel Kurulu’nun kürsüsünü tercih etmiş oldu.

 

Demiröz, Arınç’a sordu!

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, merkezi yönetim kurumlarının Bursa’daki icraatını basın toplantısıyla anlatırken, gündemin başlıca konusu oldu.
Muhalif siyasi partilerden yorumlar da gelirken, CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, bir hususu da, TBMM Genel Kurulu’na taşıdı.
Arınç, Bursa’da 290 bin hektar tarım arazisinin suyla buluşacağını ve son 2 yılda 35 bin 690 hektar alanın suya kavuştuğunu söylemişti.
Sayılara odaklanan Demiröz, “Son iki yılda hangi projelerle 35.690 hektar arazinin suya kavuştuğunu, proje bazında bilgi verilmesini talep ediyorum.” diye soruyor.
Sözlerinin devamında, “Kanımca, Sayın Bakan’a bu konuda yanlış bilgi veriliyor.” diyor.
Arınç’a verilen bilginin yanlış olup olmadığını da bilmiyoruz, ancak… Demiröz’ün, bir yanlışı var!
Dayanak alınan basın toplantısı, Demiröz’ün söylediği gibi, 6 Ocak’ta yapılmadı.  AK Parti’nin önceden ilan ettiği tarih yerine, ertesi güne alınmıştı.
Bir yanlış bilginin, Demiröz’e verildiği ortada!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.