Hava Durumu

Bin 800’ü aşkın yayında, Bursa’nın konuşulanları…

Yazının Giriş Tarihi: 09.01.2013 23:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.01.2013 23:44

En çok konuşulanlar…
Hükümetin 2 numarası ve sözcülük görevini de yürüten Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, tüm yılda da ilk sırayı oluşturdu.
Arınç, Bursa’nın milletvekilliğiyle hizmette en büyük beklenti duyulan parlamenter, isim… 25 bin 897 kez kaydıyla en çok konuşulan isim oldu.
Görevine devam edebilme arzunu ilan eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe,  gelecek yıl yapılacak yerel seçimler için de tüm ilin yönetimine aday durumunda bulunuyor.
Altepe’nin yerel yönetim kurumu, Türkiye’deki yerel yönetim kurumları arasında, en çok yazılı, sözlü ve görüntülü açıklamaları ve tanıtım uygulamalarıyla dikkati çekiyor.
Basın Danışmanı Fehim Ferik yönetimindeki Basın Koordinasyon Merkezi’nin çalışmalarıyla da özellikle ulusal televizyonlara da konuk edilen Altepe, yazılı basında da Arınç’ın ardından 10 bin 881 yayınla 2. en çok konuşulan isim konumunu elde etti.
Belediye başkanları gibi aktif bir görev yürüten, bazı çalışma, proje ve uygulamalarla da dikkati çeken Vali Şahabettin Harput, 5 bin 929 kez söz edilerek, 3. sırada yer aldı. Turizm ve termal kent başta olmak üzere, önemli hedef ve süreçleri yürüten Harput, en çok konuşulan atanmış memur konumunu elde etmiş oluyor.
Bursa siyasetinin duayen isimlerinden ve daha önceki parlamenterlikleriyle Türkiye gündeminde de yer edinen ve takip edilen CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, geçen yılın aylarındaki gibi, tüm yılın da en çok konuşulan muhalif siyasi partilisi…
Sıralamanın devamı…
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin (bin 214), MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman (bin 196), CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli (bin 185), İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya (bin 95), AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı (772) ve CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir (744).
2012 yılı için…
En çok konuşulan markalar da şaşırtmadı. Yerelin de ötesinde ulusal ve uluslararası ölçekte faaliyet gösteren ve bilinen Bursa merkezli ünlü markalar, dikkati çekiyor.
İlk 3 sıradaki markalar, 3 bin 501 yayınla Bosch, 2 bin 940 yayınla Uludağ ve bin 379 yayınla Nestle’yle oluştu.
Sıralamanın devamında, SÜTAŞ ( 920), Bursa Almira Otel (871), Karsan Otomotiv (847), Zorlu Enerji (787) Aroma (720), Çilek (643 ve Yeşim Tekstil (393) yer alıyor.
Bursa’nın yeni yıl gündemi yoğun!
Bu yılın aylık ve yıllık verileriyle oluşacak yeni listeler, siyasetten ekonomiye, iş dünyasından kültür ve sanata, spordan projelere kadar, yine dikkat çekici sonuçlar getirecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.