Hava Durumu

BESAŞ'ın ekmeğine güven: Tercihte önde!

Yazının Giriş Tarihi: 06.01.2017 04:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.01.2017 04:48

Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin ekmek üretimi, güvenli gıda ve rekabet açısından, olumlu sonuçlarıyla herkesçe kabul görüyor.
Nitekim...
Bursa Ekmek ve Besin A.Ş. (BESAŞ) tarafından yapılan geniş çaplı anketin sonuçları, toplumun sahiplenmişliğini, memnuniyetini ve güvenini gösteriyor.
Kaliteli ekmeğin ucuza sağlandığı hizmette , "BESAŞ'ın dargelirlilere ekmek" imajının devam ettiği, ancak çok farklı nedenlerle de tercih edildiği görülüyor.
Hatta...
Başlıca ve ilk tercih nedeni olarak, % 23,07 oranla "Hijyenik şartlarda üretilmesi ve satılması" yanıtı veriliyor.
Ucuzluk nedeni, % 8,69 olurken, diğer başlıca nedenlerde % 18,10'la sıcaklık ve tazelik, % 16,41'le kalitelilik ve 13,92'yle iyi pişmişlik, dikkati çekiyor.
Belediye olarak...
Ekmek üretimine devam edilmesine % 89 ve satışına devam etmesi de %92 oranında, genel bir kent; toplum desteği ortaya konuluyor.
Belediye çekilirse...
Piyasada ekmeğin gramajın azalacağını düşünenlerin oranı %33,11, kalitenin azalacağını ve fiyatın artacağını düşünenlerin oranı % 76,60 olarak saptandı.
Zam gündemde yok, ancak değerlendiriliyor.
Halen 26 çeşitli unlu gıda üreten BESAŞ'ın piyasadaki ekmek payı % 20 dolayında bulunurken, dünkü ziyaretle Genel Müdür Mustafa Bektaş'ın da mutluluğuna ortak olduk.
İşletmenin gelişimi ve verimliliğine de dikkati çekerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkürünü ifade ediyordu.

Büyükşehir'den 'halk' otobüslerine denetim

Teknik yetersizlik taşıyan ve hava kirliliğine neden olan halk otobüslerinin trafikten men edilmesi için denetimler yürütülüyor.
Toplu ulaşımdan çekilmesi gereken 94 otobüsün korsan çalışmalarına karşı, Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün işbirliğiyle ekipler görev yapıyor.

Bursa'nın sağlıkta medya performansı

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin, merkez ve hastanelerdeki hizmetleri ve faaliyetleri medya aracılığıyla topluma duyurması, Türkiye geneliyle en başarılısı oldu.
Geçen yıl, Bursa'da 526 haber servisi yapıldı. İzmir Kuzey'in 481 ve Çanakkale'nin 252 haberi, yayınlarda yer buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.