Hava Durumu

BESAŞ’ın ‘başarı’ öyküsü

Yazının Giriş Tarihi: 31.01.2016 08:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.01.2016 08:57
Türkiye’nin en sıkıntılı 70’li yıllarında, Bursa’da belediyenin kurduğu fabrikayla 50 bin ekmeğin kaliteli, ancak ucuza satılabilmesi sağlanıyordu.
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı  BESAŞ’ı gıdada kent markasına dönüştüğünü, kentin dışında da biliniyor.
BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, AS TV’de ‘Kent ve Vizyon’ buluşmasına konuk ettiğimizde, ekmek davasıyla başlayan bir markalaşma öyküsünü konuşuyorduk.
Bugün…
Farklı içerik ve tatlarıyla 26 çeşit ekmeği tüketime sunan BESAŞ, ayrıca süt ürünleri alanıyla da kaşar peyniri, peyaz peynir, lor, süt ve ayranı da ürünleri arasına katmıştı.
Otomotiv ve makine sanayisiyle anılan ‘AR-GE’ yani araştırma ve geliştirme çalışmaları, BESAŞ’ta da, gıda sanayisiyle uygulanıyor.
Gelişmek ve büyümek, ‘ekonomik fiyat’ politikasıyla toplum için sorumluluk misyonunu yürütebilmek ve işletme kârlılığını da sağlayabilmek, gerçekleşmiş oluyordu.
Bu nedenle…
Bir büyük belediyenin şirketine tepe yöneticiliği yapan Bektaş, haliyle gelinen nokta itibariyle kişisel bir gurur ve mutluluğu paylaşıyordu.
Sosyal sorumluluk çalışmalarını konuştuğumuzda, aslında kaliteli, ancak mümkün olabilen ‘ekonomik fiyatlandırma’ politikasını, en başta gösterebiliyoruz.
İhtiyaç sahiplerine ekmek ve yoğut için hayırseverler için kupon yöntemi, Bursaspor’a gelir paylaşımı sağlayan getirilen Bursaspor ayranı, BESAŞ Çocuk Dergisi ve nicesi…

Bursa’da ‘Sağduyu’ günü

Türkiye Kupası’nda, bugün Bursaspor ile Diyarbakır’dan Amed Sportif arasındaki maç öncesi, ‘bazı’ çevrelerin ortalığı germeye çalıştığı biliniyor.
Tribünlere. Amed Sportif’li taraftarlar alınmayacak, ancak, stadyum dışında olası olaylara karşı da, gereken önlemler alınacak.
‘Sağduyu’ şart!
Provokasyona karşı…
Bursaspor taraftarları, dikkatli olmalı.

Tarım A.Ş, farkını gösterdi

Büyükşehir Belediyesi’nin, özellikle kırsal bölge ve kalkınması için 2014 yılında kurduğu Tarım A.Ş., önemini ve katkısını çalışmalarıyla ispatladı.
BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş’ın yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü şirket, ana tesis, destek ve teşvik uygulamalarıyla dikkati çekiyor.

Yıldırım Belediyesi’nden kent dışı ‘kültür turları’

Yıldırım Belediyesi, ülkesinin farklı doğal ve tarihi zenginliklerinin gezilmesi ve yerine görülmesi için ‘kültür turları’ düzenleyeceğini duyurdu.
‘Yıldırım İle Tarihe Merhaba’ temasını taşıyan yeni uygulamayla 10 binin üzerinde ilçeliye, hizmetin sunulması hedefleniyor. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.