Hava Durumu

Bakan’la ‘gövde’ gösterisi

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2016 07:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 07:41
Yarın…
Bursa’da, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’un da katılımıyla yeni ve büyük sağlık hizmetlerinin törenleri yapılacak.
Müezzinoğlu, milletvekilliğinin de yürütüldüğü Bursa’da, bakanlığının yatırım ve atılımları için bölgesel tören gerçekleştirecek.
Bursa ve çevresindeki illeri kapsamak üzere, 50 ambulans ve 50 sağlıklı yaşam aracının dağıtımları yapılacak.
İlk bilgilere göre…
Ambulanlardan 13’ünün ve sağlıklı yaşam araçlarından 10’unun, Bursa ve ilçeleri için hizmet vermeye başlayacak.
Yenilik olarak…
Sağlık Bakanlığı’nın ilk kez uygulayacağı ve ilk kez Bursa’dan dağıtacağı sağlıklı yaşam araçları da, toplumu bilgilendirme ve paylaşım amaçlı ‘halk sağlığı’ görevini yapacak.
Tören…
Merinos Parkı’nda.
Yeni ambulans ve sağlıklı yaşam araçlarının tümü, tören nedeniyle Merinos Parkı’nda bulunacaklar ve atılımın fotoğrafını oluşturacaklar.
Müezzinoğlu, ayrıca…
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nin, adını veren beldeye yaptırdığı ve Çekirge Devlet Hastanesi’ne bağlı Demirtaş Semt Sağlık Polikliniği’nin kurdelesini kesecek.
Kestel’de, merhum hayırsever işadamı Rafet Kahraman’nın adıyla ailesi tarafından yaptırılacak devlet hastanesinin temeli atılacak.
Bu arada…
Yoğun gündeme sahip Müezzinoğlu, törenlerin ardından da, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde AK Parti Bursa İl Danışma Meclisi’ne katılacak.

Sağlığa ‘özel’ imza

Yeni kurulan Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nin dünkü tanıtımında, sağlık hizmetleri için Bursa’ya katkı ve kazanım vurgulandı.
Kalp hastalıkları, başlıca ihtisas branşını oluşturuyor ve ileri tıp koşulları bulunuyor. Göz ve fizik tedavisi de, öne çıkıyor.
Kentin ihtiyacı açısından, standart 20 ve yenidoğan 17 olmak üzere, 37 yoğun bakım ünitesi de, hizmet verecek.

Bu kez de ‘Kastamonu’ buluşması

Anadolu’daki başlıca kentlerin, Bursa’da hemşerileri ve diğer tüm kentlilerle buluşmasında, bugün de ‘Kastamonu Günleri’ başlıyor.
Kastamonu Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Tiftik, yöresel kültürün tanıtılacağı ve tatların paylaşılacağı, hediyelik eşyaların yer alacağı buluşmaya, davette bulundu.

Kılıç’ın nişanı, yarın Bakan’la

Bursa’nın Ankara’ya gönderdiği genç siyasetçisi AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Kılıç, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde yarın nişanlanıyor.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılımıyla aile arasında düzenlenecek törenle Kılıç’ın, Mine Çelik’le nişan töreni yapılacak.

‘Kent ve Vizyon’ buluşması, bugün çifte konukla olacak

AS TV’de, bugün saat 20:15’te başlayacak yeni ‘Kent ve Vizyon’ buluşmasını, ilk bölümde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve ikinci bölümde Gürsu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın’la gerçekleştireceğiz.
Yerel seçimlerin yıldönümünde Bozbey’le Nilüfer’e icraatı ve sanayi kentinden Gürsu’nın önem ve durumunu Aydın’la konuşacağız.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.