Hava Durumu

AS Outlet, Bursa’ya değer katıyor!

Yazının Giriş Tarihi: 18.09.2016 05:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.09.2016 05:41
Bursa kuruluşu Sönmez Holding, kentin değeri ve sermayesi olarak neler yapılabileceğini, farklı sektör faaliyetlerleriyle gözler önüne seriyor.
Alışveriş (AVM) sektörüne ilk adımın atıldığı AS Outlet, sektöre, İstanbul Caddesi’ne; kentine farklı, yeni değerler katacak süreç yürütüyor.
Dünya rekabetiyle…
Türkiye’nin gururu; kendi alt sektörlerinin saygın yeni mağazalar ile yanı sıra dünyanın saygın markaları daha, ekonomik özel fiyatlarla ardı ardına kapılarını açıyor.
Farklı yaştan olanlarla artık sosyal hayatın geçtiği, alışverişten yiyecek ve içeceğe, eğlence üniteleri ve dinlenceye kadar,  AS Outlet, bir Bursa markasıyla AVM işletmeciliği…
Yeniliklerle…
AS Outlet’in açık alanı, sürprizlere dönüşüyor.
Adeta, ‘kent parkı’ gibi…
Toplumun yeşille kucaklaşacağı bir planlamanın çalışmaları, gezinti ve dinlence koşullarıyla da beraber, yakında tamamlanacak.
Müşteri buluşmasının da ötesinde, bir kentli buluşması öngörülürken, talep oluşturan unsurlar, yeni bir dönemle AS Outlet’le bir araya geliyor.
İstanbul Caddesi’ndeki tramvay hattının yapımı da tamamlandığında, önündeki durağıyla AS Outlet’le kucaklaşma kolaylaşacak.
Sönmez Holding, gelişen ve yükselen farklı sektörlerle atılımları, AVM, turizm ve enerji gibi alanlarda, başarı öyküleri yazıyor.
Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez’in hedef büyüttüğü tüm sektörler, Bursa ve Türkiye’de hazırlıkları süren yeni projelerle devam edecektir.

Belediyeler sporda da çok iddialı

Bursa’nın belediyeleri, spordaki lig mücadeleleriyle de çok iddialı oluyorlar.
Ulusal ve uluslararası başarılar elde edilirken, belediyelerden gelen basın bültenleri de, spordaki icraatı ortayı koyuyor.
Dünkü açıklamalarla…
Osmangazi Belediyesi’nden; Bayanlar Hentbol Süper Ligi ve Yıldırım Belediyesi’nden; 15 Yaşaltı Futbol Ligi’nin değerlendirmesi  yapılıyordu.

İhracata ‘Bursa’ etiketi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, ihraç bebe ve çocuk konfeksiyonu ile blok mermerlerin, farklı dillerdeki etiket ve tanıtıcı bantlarla dünyaya ulaştırıldığını açıkladı.
Bursa’nın sektörel fuarlarının tanıtımı ve davet. Kentin hedeflenen tanıtımına, katkı sağlanıyor. 

Büyükşehir, tarihe hayat vermeye devam ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin en önemli manevi değerlerinden Üç Kuzular Camii ve Türbesi’nin restorosyan çalışmasını inceledi. Altepe, ‘UNESCO Dünya Mirası’ ilan edilen kent olarak, “Bursa´ya da ecdadımıza da yakışır hale geliyor” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.