Hava Durumu

Arınç, verdi veriştirdi!

Yazının Giriş Tarihi: 05.05.2014 07:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.05.2014 07:22

Açıkçası…
AK Parti, dünya önünde zorlu ve kaygılı geçmesi muhtemel görülen yerel seçimlerden, büyük bir zaferle çıkınca…
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün AK Parti Bursa İl Danışma Meclisi’nde CHP, MHP ve Fethullah Gülen’i hedef tahtasına koydu. Söyleyecekleri vardı.
Nüktedan üslubunu, kontrol etmeye çalıştığı bir kızgınlıkla birleştiren Arınç, moral ve özgüveni de ortaya koyan bir konuşma yaptı.
Muhalefeti, “Dili uzun” olmakla eleştirdi. Meydan davranışıyla…
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çatarak, “Bursa’da biz 150 binle toplanırken, 15 bin kişinin toplanmasıyla 55 dakika hakaret etti.” diyordu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de üslubuna tepki gösterdi. Görevi bırakması için telkinde bulunarak, “MHP de kurtulacak, memleket de kurtulacak.” yorumunu getirdi.
Cemaatlerle diyalog içerisinde olduklarını ifade ederken, Fethullah Gülen’in cemaatine göndermede bulunarak, “10 cemaat var, 1’i gitti, kalan 9’unun dualarını alıyoruz.” diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı seçiminin sürecinde de, CHP ve MHP’nin kendi adaylarını da öne sürebilmek ve konuşmak yerine, AK Parti’yi seyrettiğini ve konuştuğuna işaret etti.
Konuşmasındaki tanım ve öngörüler de, AK Parti’de Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylık sürecinin işlediğini gösteriyor.
Böyle düşünceye kapılırken…
Zira…
Arınç, kendisiyle de beraber, siyasette ve AK Parti’de Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yoldaşlığını da gündeme getirdi. Gül için de, “Her zaman başımızın üzerinde yeri var.” yorumuyla dikkati çekiyordu.
AK Parti’nin, her kesime yönelik siyaset yürüttüğünü belirtirken, Cumhurbaşkanlığı seçimi için böyle öngörü tahmini de vardı.
MHP’lilerin üçte birinden ve CHP’lilerin beşte birinden, AK Parti’nin adayına oy verileceğinden söz ediyordu.

AK PARTİ’NİN SAYILARLA TEMPOSU!

Bursa’daki yerel seçimlere damgasını vuran AK Parti, istatistik verileriyle de nasıl hazırlandığını ve nasıl çalıştığını gösteriyor.
AK Parti Bursa İl Danışma Meclisi’nde, yerel seçim sürecine ilişkin program raporu da açıklanırken, sayıların diliyle konuşuluyordu.
Esnaf, çarşı ve pazar ziyaretlerinde 4 bin 762 sokağa adım atılırken, halkla görüşmeler ve muhtelif toplantılar için 2 bin 978 nokta buluşma görülüyor.
Ev buluşmasıyla 5 bin 783 adrese gidilirken, 4 bin 875 cami ve cami derneğine gidildiği, 2 bin 325 kahvehane ziyareti yapıldığı açıklanıyor.
Medya kurumlarına ziyaret ve televizyon programları için 157 çalışma, sivil toplum örgülerine 784, spor kulüplerine 165 ziyaret yapılırken, 85 oda ziyareti gerçekleşti.
Seçim bürosu uygulamasının 326 noktada yürütüldüğünü, 97 öğrenci yurdu ve evine gidildiğini ve 812 açılış yapıldığını da öğrenmiş olduk.
AK Parti Bursa İl Başkanlığı koşuşturuyor.

HİZMETİN AĞABEYİ ALTEPE!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti’yi daha büyük başarıya götüren süreçte etken oldu.
AK Parti Bursa İl Danışma Meclisi’nde konuşan Altepe, karşılarında işbirlikleri ve bloklaşmaların oluştuğu yerel seçimi, başarıyla tamamladıklarını vurguladı.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 5 yıl sonra halkın önüne 3 sandık konulacağına işaret ediyor.
Belirttiği üzere… Belediye başkanları, koz olacak.
Hizmetin lokomotifi ve ağabeyi de,
Altepe!

AK PARTİ'DE AĞABEYLE BULUŞMA!

AK Parti Bursa İl Danışma Meclisi’nin dünkü toplantısı, kentin ve başkentin gündemi açısından, iz bırakacak söylem ve görüntülerle geçti.
AK Parti’liler için de, ağabey konumundaki Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la bir araya gelmeleriydi.
Seçim meydanlarında çalınan ve dün de kürsüye anonslarda kısa süreli kullanılan hareketli müzik, Arınç’ı hem duygulandırdı hem de coşturdu.
Kürsüye vardığında,  Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ismen kurgulanan müziği tamamen çaldırdı.
Yetmedi…
Sahne önünde alkış tuttu.
Artık…
Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlanılan süreçte, teşkilatın yönetici ve mensuplarına övgülerini vurguladı.
İl Başkanı Cemalettin Torun ve divan başkanlığını yürüten Teşkilat Bakanı Abdullah Duman’ın nezdinde, teşkilatla iftihar etti.
AK Parti’nin 9 milyon üyesiyle büyük aile olduğunu belirten Arınç, Bursa teşkilatının da 280 bin üyesiyle örnek olduğunu söylüyordu.


 




 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.