Hava Durumu

Arınç ve Altepe'yle Büyükşehir startı!

Yazının Giriş Tarihi: 11.12.2013 08:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.12.2013 08:22

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yeniden aday ilan edilmesi, kamuoyundaki meraklı bekleyişi sonlandırdı.
Sıra…
Süreç propagandasında!
AK Parti olarak…
Ağabey milletvekili durumundaki Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla basın toplantısı planlandı.
Altepe'nin yeniden adaylığıyla yürütülecek yerel seçim süreci için medyaya bir araya gelinmesi ve artık düğmeye basılması öngörülüyor.
Görevine devam edebilme arzusunu geçen yıl duyuran Altepe, zaten 1.5 yıldır özel süreç yönetimi içerisinde bulunuyordu.
Artık…
Adaylığın resmiyetiyle beraber, ötesine bakılıyor.
Atatürk Kongre Kültür Merkezi'ndeki buluşmanın, yarın yapılabilmesi için hazırlıklar yapılırken, bu uygulama için Ankara'dan da haber bekleniyor.
TBMM'deki bütçe görüşmeleri açısından, Arınç'lı buluşmanın yarın yapılamaması olasılığı var, ancak ilerleyen günlere ötelenecek.
Arınç, aday adaylığı için görevinden istifa eden Sedat Yalçın'ı desteklediğine ilişkin söylentilerle de merak uyandırıyordu.
Hatta…
Yalçın'ı istifaya götüren günlerde, "İkinci adayımız" demesi nedeniyle de, adaylık tercihinde soru işaretlerini ortaya atanlar oldu.
Arınç'lı buluşma önemli!
Nadiren yorum yapan, ancak böyle açıklamalarıyla dikkatleri çeken Arınç, Altepe'nin adaylık ilanına kadar merak ediliyordu.
İstifa edeceği anlarda, adayın belli olmadığını söyleyen Yalçın, Arınç ile AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında görüşme yapılacağından söz etmişti.
Altepe'nin yeniden adaylığı, aday adaylığını ilan ettiği geçen yıl itibariyle artık kesinlik kazanmıştı, ancak farklı düşünenler ve farklı beklentiler içinde olanlar vardı.
Şimdi…
Dava fotoğrafı zamanı!
Arınç'lı buluşmayla yerel ve siyaseten durum değerlendirmesinin yapılacak olması, önemli unsuru oluşturuyor.
Kentsel icraatın hedefleri ve projeler, artık anlatılmaya ve duyulmaya başlanacak. Altepe'li yeni dönemin işaretleri verilecek.
Arınç'la beraber oluşturulacak fotoğraf, AK Parti'nin siyaseti, yol haritası ve camiası için büyük önem taşıyor.
AK Parti İl Başkanvekili Cemalettin Torun, basınla buluşma için Altepe'yle koordineli bir hazırlığı yürütürken, içerik ve tarihle ilgili durum, bugün netleşecek.
Elbette ki…
Arınç ile Altepe'nin kamoyu önünde oluşturacağı fotoğraf ve yapılacak açıklamalar, hem muhalif siyasi partiler hem de halk için seçmenler için merak edilecektir.
Ayrıca…
Erdoğan'lı adaylık açıklaması sırasında programda bulunmayan Arınç, zamanı merak edilen ortak fotoğrafı da, Bursa'da vermiş olacaktır.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.