Hava Durumu

Altepe’den ‘coşkulu’ konuşma!

Yazının Giriş Tarihi: 05.05.2016 07:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 07:32
Zaman geçtikçe…
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin icraata ilişkin konuşmaları, daha bir farklı ve coşkulu geçiyor.
Dün de, böyle oldu.
Yerel yönetime bağlı Bursa Kültür A.Ş.’nin organize ettiği bilim şenliğinin bu yılki tanıtımı da, yine iddialı sözlerle yapılıyordu.
Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin icraatı ve Bursa için de rolünü vurgularken, “Her konuda örnek olmak, Bursa’ya düşüyor” diyordu.
Sözlerinin devamıyla…
“Çünkü Bursa, birikimli şehir!”
Farklı bir yerel yönetim ve kent olduklarının, Türkiye tarafından kabul edildiğini belirken, yarın başlayacak 5. Türk Hava Yolları Bursa Bilim Şenliği’ni gündeme taşıyordu.
Heyecanla…
Sözlerine devam ediyor ve “Böyle bir bilim şenliği, Türkiye’de yok. Araştırdık, dünyada örneği yok!” şeklinde konuşuyordu.
Bursa Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Bakan da, Büyükşehir Belediyesi’nin bilim şenliğine kattığı değeri ve gücü ifade ediyordu.
Sadece Bursa’ya değil, Türkiye’ye de gurur veren organizasyonun, bu yıl da ve daha geniş bir katılımla yapılacağını anlatıyordu.
Farklı yaş gruplarından olanları, icat çıkarmaları için yarın başlayacak ve 3 gün sürecek bilim şenliğine davet ediyor.

İMO’da ‘dinamik’ hedef

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Albayrak, dün konuğumuzdu.
Kamusal sorumluluğun da bilinciyle “Görüş, uyarı ve önerilerimizle üzerimize düşeni yapabilmek için dinamik hedef taşıyoruz.” ifadesini kullanıyor.
Seçilme yetersizliği gerekçesiyle başkanlık mazbatası verilmeyen Maksut Kaya için de, “Haklılığı, hukuk sürecinin sonunda ortaya çıkacaktır” diyor.

UEDAŞ’ta ‘mobil’ kolaylık

Uludağ Elektrik A.Ş. tarafından yayınlanan: ‘Şehrin Işıkları’nda abonelere mobil kolaylık anlatılıyor.
Cep telefonları üzerinden,  abonelik ve elektrik kesintileri bilgileri veriliyor. Anket yapılabiliyor. Müşteri işlemleri için iletişim kurulabiliyor.

‘Uluslararası’ festival, AS TV’de tanıtılacak

Merak beklenen ve ilgiyle izlenen Uluslararası Bursa Festiva-li’nin bu yılki programı ve farklı ayrıntıları, AS TV’de konuşulacak.
Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Genel Sekreteri Ahmet Ömer Erdönmez, bugün saat 20:30’da canlı yayınla ‘Kent ve Vizyon’ buluşmasında konuğumuz olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.