Hava Durumu

Altepe Bursa’ya ‘milli’ maç istedi!

Yazının Giriş Tarihi: 11.10.2016 04:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 04:50
Milli olarak…
Türkiye’nin yeni stadyumlar arasında, Konya’ya 4 maç ve Antalya’ya 1 maç verilirken, Bursa’nın ev sahipliği bulunmuyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni stadyumuna 10 ay önce tören yapılmıştı ve geçen sezonla da beraber, lig maçları oynanıyor.
Açılış ve maçlara rağmen…
Stadyumun tam anlamıyla bitmediği gerekçesiyle taraftarlar arasında başlayan ve gündemde yer eden tartışmalar devam ediyor.
Bu duruma rağmen…
Türkiye’nin İzlanda’ya kaybettiği maçın akşamı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, stadyumuna güvenen ve sahip çıkan bir refleks gösterdi.
Yeni stadyuma, dolayısıyla Bursa’ya milli maç verilmeyişine karşı, tepkisini sosyal medya aracılığıyla gösterdi.
Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun, ‘dünyanın en prestijli 10 stadyumu’ arasında, üstelik 6. sıradan gösterildiğini, öncelikle vurguluyor.
Bu nedenle “Milli maçlar için en elverişli stadyum.” ifadesini kullanırken, “Bursa halkı ve Bursaspor taraftarı, yeni stadyumda oynanacak bir milli maçta, milli takımımızı bağrına basacaktır” görüşünü ortaya koyuyor.
Bursa halkı ve Bursapor taraftarının, yeni stadyumda milli maç oynatılmasını, büyük coşku ve heyecanla beklediğinden söz ediliyor.
Twitter’la…
Çağrının amacına ulaşması için Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Spordan Sorumlu Bakanlık, Bursa’nın milletvekilleri; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Efkan Âlâ’nın adreslerine gönderme de yapıldı.

Kılıçdaroğlu bugün ve yarın Bursa’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mudanya Belediyesi’nin bugün 18:00’deki ‘Mudanya Mütarekesi’ yıldönümüne katılacak ve 18:30’da miting.
Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’yle 20:30’da Almira’da, yarın Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde 11:30’da 15 Temmuz Mağdurları ve 13:00’te Hemşeri Dernekleri ile İnegöl’de 17:00’de Hotel Angelacoma’da işadamlarıyla olacak.

Gemlik’te ‘zeytin’ festivali

Gemlik Belediyesi’nin öncülüğünde, Gemlik Kent Konseyi ve sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle düzenlenen 2. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, 21 Ekim’de başlayacak.
Zeytinin başkentinin Gemlik olduğu, yeniden vurgulanacak. Kentsel tanıtım da yapılmış olacak.

Yıldırım’da ‘kültür ve sanat’, coşkuyla yeni sezonu açtı



Yıldırım Belediyesi, kültür ve sanatta yeni sezonu coşkulu, renkli bir programla açarken, tiyatro eseriyle Haldun Dormen de sahne aldı. Başkan İsmail Hakkı Edebali, simge karakterlerdenNasrettin Hoca’yla hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.