Hava Durumu

AK Parti’nin ‘Nilüfer’ adayı, artık belli mi?

Yazının Giriş Tarihi: 19.09.2016 04:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 04:44
Sosyal medya mecrasıyla…
Nilüfer’de, CHP yönetimindeki ilçe belediyesini ve başkanını sürekli eleştiren bir AK Parti’li, gündemden düşmüyor.
Vaktiyle Büyük Birlik Partisi’nde, ilçe ve il başkanlığı yapan Tahir Kahveci, artık AK Parti’nin saflarında siyaset yapıyor.
AK Parti Nilüfer’de, ‘Teşkilat Başkanı’ olan Kahveci’nin yeni paylaşımı, sosyal medyada, tarafları yine karşı karşıya getirdi.
Görüşlerine destek verenler de, belediye başkanı gibi, şiddetle karşı çıkanlar da, üslubunu eleştirenler de var. AK Parti’nin kurumsal muhalefetinin önüne geçen görüntüsü ve artık belediye başkan adayı süreci gibi, dikkatleri çekiyor.
Kahveci’nin gidişatına odaklandık.
Çok merak ediliyor.
AK Parti’nin adayı mı?
Kahveci, “Sohbetlerimde de söylüyorum; 2019’da belediye başkan adaylığı için hiçbir düşüncem yok. Ve talep etmiyorum.” diyor.
Uzun vadeli düşünceyle “2023’teki seçimler için ise, o günün şartlarında yeniden bir değerlendirme yaparım.” şeklinde konuşuyor.
Siyasi görevini yerine getirdiğinden söz ederken, sosyal medyada, kendisine BBP’deki muhalefetliğini hatırlatanları gündeme getirdik.
Yanıtı…
“O günlerin koşullarına göre, Türkiye’nin doğruları için paylaştığım düşünceler. Bugün de, katkı amaçlı kendi söyleyeceklerimi söylüyorum.”
Kahveci, “BBP’den, 2011 seçimlerini geçirdikten sonra ayrıldım ve AK Parti’ye hemen değil, 2 yıl sonra geçtim.” bilgisini de veriyordu.

43. yıldönümü bugün AS TV’de

Bursa Hakimiyet olarak...
Kuruluşun 43.yıldönümünü kutlarken, AS TV’de de yeni yayın dönemi bugün başlıyor ve Yazı İşleri Müdürü Kemal Göz’le beraber, ekranın ‘Gündem’ buluşmasında olacağız.
Gündem, Şehir Haberleri Editörü Canan Deniz’in yönetiminde, canlı yayınla saat 11:15’te ekrana taşınıyor.
Gurur yıldönümü ve kardeş kuruluş AS TV’nin yeni yayın dönemini konuşacağız.

CHP dava açıyor

CHP Bursa İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, ‘Mudanya; Ketendere mevkii, Bursa Liman Kompleksi Çevre Düzeni Planı Değişikliği’ kararını dava edeceğini duyurdu.
Bugün saat 14:00’te, Ataevler Adliyesi’nin önündeki açıklamadan sonra, iptal davası için başvuru yapılacak.

Uludağ Üniversitesi’nde, Bakan Çelik’le ‘tören’

Uludağ Üniversitesi’nde, yeni akademik dönemin açılış töreni, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in de katılımıyla bugün yapılacak.
Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’ndeki program, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ın konuşmasıyla saat 09:30’da başlayacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.