Hava Durumu

AK Parti, Büyükşehir için Bursa’da özel film çekti!

Yazının Giriş Tarihi: 28.11.2013 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.11.2013 08:16

AK Parti’nin açıklayacağı Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı için  geçtiğimiz günlerde kentte özel çalışma yürüttüğünü öğrendik.
Adaylar ilan edilirken…
Kentlenden görüntülerin yer aldığı bir sinevizyon gösterimi yapılırken, geçtiğimiz günlerde de, Bursa için çalışma yapıldı.
Ekip, Bursa’yla ilgili tanıtım filmi için çekimler gerçekleştirdi.
Simgesel tarihi ve kültürel yapı ve eserlerin yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi’nin başlıca icraatından bazı örnekler de, filme alındı.
Yeşil Türbe, Tophane’de Osmangazi ve Orhangazi türbeleri, Saltanat Kapı, Balıbey Han…
Yanı sıra…
BursaRay’da Uludağ Üniversitesi ve Emek etapları..
Yerel gündemin başlıca gündem konularından icraat uygulamaları, önemsenen çalışmalar olarak özel çekimlerle ele alındı.
Tramvay seferleri ve bu kapsamda yerli üretim İpekböceği aracı… Acemler’de muazzam siluetiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu…
Böylelikle…
İcraat vurgusu!
Yönetimine talip olunan Eskişehir’de sadee kentsel görüntüler varken, Ankara ve Kayseri’den görüntüler, bütünsel icraatı da içeriyordu.
Bursa da, öyle çekime alındı.
Hazırlanacak tanıtım filminin içeriği için ayrıca Büyükşehir Belediyesi Basın Koordinasyon Merkezi’nden, görüntü desteği sağlandı.
Belki…
Her aday için kentinden sinevizyon yapılacağı gerekçesiyle Bursa’daki çekimlerin de, belediye başkanının yeniden adaylığıyla ilgisinin olmayabileceği, ortaya atılabilir.
Ancak…
Tramvay ve yeni stadyum gibi, tartışmaların içerisine çekilen uygulamaların Ankara’dan gelen bir ekiple doğrudan kayda alınması, Başkan Recep Altepe’yle devam edileceğini gündeme getiriyor.

ÇELİK ADAY OLUR MU, VALİ İSTİFA EDER Mİ?

AK Parti’nin Büyükşehir adaylığı için söylentiler, kulisler ve iddiaların trafiği öyle yoğunlaştı ve hızlandı ki, durumu ele alırken, hayret de edebiliyoruz.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin hizmetlerine olumlu yorumuyla gündeme gelmişti.
Çelik’in aday gösterileceğini düşünenler kadar, son günlerde Vali Münir Karaloğlu’nun adaylığı da, ortaya atılabiliyor.
Bu nedenle kamu görevinden ayrılma dilekçelerinin verileceği son gün olan 1 Aralık’ı, Vali için bekleyenler bulunuyor.
AK Parti’de, aday gösterilmeleri kaydıyla il başkanlarının görevlerinden istifa edebilmeleri için de, aynı tarih esas alınmıştı.

BOZBEY, BÜYÜKŞEHİR'E Mİ?

CHP’de de, söylemler yoğunlaştı.
Bursa’da Büyükşehir adaylığı için İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Necati Şahin de, son dakika adayı olarak gündeme geldi.
Ankara merkezli bir iddiaya göre ise, AK Parti’de Recep Altepe’nin adaylığında, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile önceki yerel seçimde aday yapılan Milletvekili Sena Kaleli’nin isimleri arasında tercih yapılabileceği söyleniyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.