Hava Durumu

AK Parti Bursa’ya, Bakan’dan tam not!

Yazının Giriş Tarihi: 10.04.2015 07:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.04.2015 07:23
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun dün Bursa’ya henüz yeni adım atmasıyla beraber, kenti tanımaya ve anlamaya başladığını düşünüyoruz.
AK Parti’nin il merkezi, artık evi sayılır.
Kendisine tanıtımı yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) uygulaması da,  dünün gündemi oluyordu.
Seçmen bilgileri, seçim sonuçları ve değerlendirmeleri, mahalle ve sandıklar düzeyinde dijital ve basılı ortamda yer alıyor.
AK Parti’nin mahalle temsilcilerinin her an hazırlıklı ve iletişim kurulabilir olmalarıyla beraber, genel seçim süreç yönetimi ve hazırlığı da mevcut bulunuyor.
Müezzinoğlu, uygulamanın varlığını ve önemini, Ankara’da duyduklarından söz ederken, İl Başkanı Cemallettin Torun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin bakışları altında, deneme yapıldı.
Seçim Koordinasyon Merkezi’ni yöneten İl Başkanvekili Abdullah Duman, anlık tercihle Yıldırım’ın mahallesini seçti.
Mahalle temsilcisi Ömer Bayduz’a ulaşıldığında, bu kez telefonda Müezzinoğlu vardı ve başarılı bir uygulama görüşmesi gerçekleştirildi. 
Müezzinoğlu, “Seçim Koordinasyon Merkezi, tam puan aldı” diyordu. Saha çalışması için 500 dolayında görevli olması ve oy kullanmayan seçmen kitlesinin sandığa çekilmesi için çalışma yürütülmesinden de, memnuniyet duydu.
AK Parti olarak, böyle bir çalışmanın tüm teşkilatlarda yürütülebilmesi için de, geçtiğimiz günlerde Ankara’da konuştuklarını söylüyordu.

ESGİN'DEN DUYGUSAL, ANCAK SİTEMLİ VEDA!

Dr. Musafa Esgin…
Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü. Bursa Sağlık Turizmi Derneği’nin kurucusu. BTSO Başkan Yardımcısı’ydı. AK Parti’de, il başkan yardımcılığı yaptı.
Nilüfer’e belediye başkan adayıydı, milletvekili adayı da oldu. 
Temeyül yoklamaları ve anketlerde, en önlerdeydi. Teşkilat ve kamuoyundaki beklenti ve tahminlere rağmen, listeye alınmadı.
Sosyal medyada, vedayı kaleme aldı.
Siyaseten sitem, dikkati çekiyodu.
“İnsanların onurlarıyla oynayamazsınız. Hiçbir şey adına…Onurlu insanların önünü kesmek maksadıyla siyasi rekabeti “deep” noktaya getiren anlayışı telin ediyorum. Biz ‘etik siyaseti’ de ‘vefa’yı da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik.”
Siyaseti bildiğini ve yeni deneyimler elde ettiğini ifade ederken,  şahsi ilkesel düşünceyle de “Rahmetli babamdan bir ‘itibar’ aldım, çocuklarıma da ‘itibar’ bırakacağım” diyordu.

MHP’Lİ VEKİL DE, MUHTARLARA SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarla toplu buluşmaları devam ederken, Bursa’da
MHP milletvekili İsmet Büyükataman da, kentinin muhtarlarına mektup gönderdi.
Kentin temsili için için destek isterken, AK Parti’nin Bursa’da hizmeti olmadığı iddiasıyla “Düzinelerce söz verilmişti. Ancak dönüp baktığımızda bunların hiçbirinin gerçek olmadığını hepimiz müşahede ettik” yorumunda bulunuyordu.

KENTİN GİRİŞİNDE KARŞILANAN ADAY...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in danışmanı olan ve 11. sıradan milletvekili adayı gösterilen Yüksel Yeni, kentin girişinde karşılandı.
Sosyal medyada, duygularını ve teşekkürünü paylaşan Yeni’ye, yöresinden olduğu Erzurumluların fazlaca yaşadığı Kestel’in girişinde ve ilçede yaşadıklarını anlatıyordu.
AK Parti’nin Kestel’deki Erzurumlu ilçe başkanı ve belediye başkanı, yanı sıra Erzurum Dernekleri Federasyonu ve ilgili davranan Muş camiasıyla kucaklaşmayı vurguladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.