Hava Durumu

29 Ekim’le yarın gözler 2 ilçede olacak

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2016 04:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 04:52
Yarın....
29 Ekim!
Nilüfer Belediyesi, Türkiye’nin sayılı kutlama ve yürüyüşlerinden olanını düzenlemeyi, bu yıl da devam ettiriyor.
Bu yıl...
Nostaljik bir kurguyla Cumhuriyet’in 10.yıldönümü’nün kutlaması da, o yıllara ait kıyafetlerin giyildiği toplulukla canlandırılacak.
Büyük yürüyüş...
Acıbadem Kavşağı’nda saat 19:00’da buluşmak üzere, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda olacak ve kutlama programının yapılacağı hastane alanına kadar sürecek.
Türkiye geneliyle...
AK Parti’nin yönetimindeki belediyeler arasında, en kapsamlı ve en dikkati çekici programını da, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ardından, Bursa’da Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali gerçekleştirecek.
Farklı etkinlikler, programda yer alıyor.
Yıldırım Belediyesi olarak...
Gökdere Meydanı’nda, saat 18:30’da Fener Alayı ve Korteji yapılacak ve ana program da, saat 20:00’de, Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda olacak.
Zara, Esat Kabaklı, Dursun Ali Erzincanlı ve Serdar Tuncer, senfonik konserle kahramanlık türküleri ve şiirlerini seslendirecekler.
Mimarsinan Spor Kompleksi’nde de, 300 bin domino taşının ardı ardına harekete geçirilmesiyle Türkiye’nin tarihinden kesitler, tablolaştırılacak.
Gösteri öncesi, salonda kedi, fare, top ve rüzgar gibi etkenlere karşı sıkı bir gözetim yürütülürken, başarıyla ulaşması durumunda, böylelikle Türkiye rekoru elde edilmiş olacak.

Bursa’da STK’dan ‘29 Ekim’ daveti

Valilik ve belediyeler, 29 Ekim’e özel etkinliklerini, kamuoyuna duyururken, bir sivil toplum kuruluşu da, kendi programını açıkladı.
Mimar Orhan Efe’nin yönetimindeki Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği’nin  merkezindeki programı, bugün 18:30’da yapılacak.
Kokteyl, piyano resitalleri, ALBA Orkestrası, vals gösterisi ve ardından yıldönümü pastası kesilecek.

29 Ekim’de okçular da atışta olacak

Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim nedeniyle yarın Yerkapı Surları’ndaki etkinliğinde, okçular gösteri yapacaklar ve hedeflere odaklanacaklar.
Saat 13.00’teki buluşmada, geleneksel kıyafetli okçuların kulüplerine kupa verilecek. Vatandaşlara, aşure ikram edilecek.

Bursa Fotofest’e sayılı günler kaldı



Türkiye’de fotoğrafın festivali; Bursa Fotofest,  5-10 Kasım’da... Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve BUFSAD’ın ortak imzasını taşıyan organizasyonun programı, bugün açıklanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.